Star

21 Marta, 2021 15:00

Ceca i JK ćute o SPORU! Imaju TAJNI DOGOVOR?

Prošlog petka Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša imale su novo ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, ali ovog puta nijedna strana nije precizirala po čijoj tužbi su došle, pošto je na Cecinu tužbu za klevetu Karleuša podnela kontratužbu, pa se čini da njihovo suđenje traje kao čitava večnost.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

U sud je prva stigla Karleuša, i to znatno ranije od zakazanog ročišta kako bi izbegla medije i fotografe. Čak i kada se završilo suđenje posle dva sata, Jelena nije napustila sud jer je imala još jedno ročište, a Ceca je odmah izašla iz zgrade.

Na pitanje šta se dešavalo unutra i zašto je suđenje trajalo tako dugo, ona nije želela da dateljiše.

Ništa se nije desilo, proces ko proces. Dok svi daju izjave, jedni, drugi treći… Gladna sam, ćao ljudi, baš sam gladna – rekla je kratko Ceca koja je potom poljubila svog advokata, sela u auto i uputila se ka svojoj kući.

Kako STAR saznaje, u sudnici ovog puta nije bilo rasprave između pevačica, svaka je dala svoj iskaz bez prekidanja i upadica, a sudija ih je pitao da li su obe strane saglasne da o procesu koji vode ne pričaju za medije. Pošto su njihovi advokati potvrdili da se pevačice slažu sa tim predlogom, na taj način su sklopile međusobni dogovor da više ne iznose u javnosti nikakve detalje suđenja. Kako smo još saznali, advokati pevačica međusobno vode pregovore kako bi njihov spor okončali na najbezbolniji način i na dobrom su putu da se dogovore.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ