Ceca Ražnatović na Maldivima
Svet

October 11, 2022 17:20

By

Ceca u gradu ljubavi s muškarcem zbog koga je okrenula leđa dugogodišnjoj prijateljici

Ceca i Stevan zajedno otputovali u Pariz

Folk diva Ceca Ražnatović iskoristila je slobodno vreme kako bi sa sestrom Lidijom i prijateljem Stevanom Radivojevićem otputovala u Pariz.

A, ako je suditi po snimcima koje objavljuju na svojim Instagram profilima ekipa se odlično provodi.

– Vi starite, ja ne starim. Čik pojavite se, bez filtera, ‘ajde, ‘ajde – govorila je Ceca snimajući, dok su se njena sestra i poznati beogradski frizer slatko smejali.

Pročitajte: Trenutak kada je konačno shvatila ko je ona – Trauma Ivane Selakov u koju je upletena i Ceca Ražnatović 

Inače, Cecin rijaliti je upravo počeo, u njemu se već pojavila njena sestra Lidija, koja je Cecina osoba od najvećeg poverenja.

– Moja sestra, pored toga što je moj anđeo čuvar, je i moj saborac u svemu. Apsolutna mi je podrška. To je već opštepoznato. Neko je ko zaista brine o meni i uvek je bila tu za mene, od privatnog do poslovnog života. Jedino u javnosti nikada nije volela da se eksponira. Ni kada smo bile klinke nije je interesovao javni život, za razliku od mene. Želela sam ovo što danas radim i uživam u tome – rekla je Ceca o Lidiji.

Pročitajte: Snežana i Ceca se druže već godinama, ali Đurišićka krije da prema drugoj pevačici gaji veću ljubav i poštovanje 

Instagram

A, pored Lidije u rijalitiju će se naći i još neki ljudi blsiki porodici Ražnatović, između ostalih i Stevan, Anastasijin najbolji drug, koga Ceca obožava.

Pored toga što se intenzivno druže, Stevan je i pevačicin frizer, zbog koga je prekinula dugogodišnju saradnju sa Svetlanom Bubanjom Buckom, koja je dugi niz godina bila zadužena za njenu frizuru, pratila je na svim koncertima, ali bila je i odani prijatelj porodice Ražnatović.

Pročitajte: Ceca Ražnatović okrenula leđa starim prijateljima – Evo koji su razlozi za to 

Instagram

Međutim, Ceca i Bucka se nisu rastale u lošim odnosima, naprotiv, i dalje se druže kao i ranije, samo su prekinule poslovnu saradnju, a Bucka trenutno sarađuje sa mnogim drugim poznatim pevačima.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM