Serbian singer Svetlana Raznatovic - Ceca in front of Pink television.Srpska pevacica Svetlana Raznatovic - Ceca ispred televizije Pink.
Star

13 марта, 2022 14:00

„Do sada sam ja bila DIVA, u penziji ću da PECAM“: Ceca Ražnatović ogolila dušu o intimni i ljubavi!

Svetlana Ceca Ražnatović tokom protekle večeri bila je veoma uzbuđena kako zbog svog nastupa na „Music Week“ festivalu koji je održan na Kopaoniku, ali i prvog nastupa svoje naslednice Anastasije, koja se na bini poznatog kluba u Parizu popela nakon Slobodana Veljkovića Cobija.

– Imala sam tremu zbog Anastasije, tražila sam da mi pošalju klipove da vidim kako sve izgleda. To je moje dete i drugačije reagujem, emotivno, to je normalno. Čule smo se pred njenu probu, žao mi je što nisam s njom. Do sad sam ja bila diva, a sad imamo još jednu pevačicu u kući. Rekla sam joj da bude što spontanija, publika odradi 90% posla, kad se izađe na binu i kad krene ta energija – rekla je Ražnatovićeva s ponosom.

Kako neretko možemo čuti da Cecine kolege ne žele da im deca budu deo javnog posla, ovom prilikom je prokomentarisala i tu temu, jer se nimalo ne slaže.

– Ne razumem kolege koje govore da ovo nije posao za njihovu decu, i da ovo nije posao za ženu. Baš mislim da jeste, ako imate koga da vas savetuje, mislim da je ovo najlepši posao – objasnila je pevačica.

Pročitajte: SVI ZNAJU ZA VILU NA KIPRU, A EVO GDE CECA IMA NEKRETNINE U SRBIJI!

Ceca RAznatovic

Rajko Ristić

Mnoge je zanimalo da li u njenom životu ima mesta novu ljubav, nakon kraha veze sa menadžerom Bogdanom Srejovićem, ali ih je ovim rečima potpuno oduševila.

– Nisam zaljubljena trenutno, ali ne postoji lepše stanje nego kada je čovek srećno zaljubljen. Ne znam da li je teško biti Cecin dečko, meni je super. Ja se radujem sitnicama, nemam drugačije potrebe od vas. Sebi sve mogu da priuštim, ne treba mi muškarac da bi me fascinirao novcem, meni treba iskreno osećanje, pažnja, ljubav, ono što treba svakom normalnom čoveku – istakla je pevačica i dodala da joj se u budućnosti jedini cilj da njena deca prosperiraju i budu zadovoljni ljudi.

– San svakog roditelja je da ga deca prevaziđu, moram i ja nekad u penziju. U penziji ću da pecam! (smeh) Ježim se od toga, ne razmišljam o penziji, sa 95 godina ću u penziju, do tad ću biti mlada. Osećam se dobro u svojoj koži, puna sam energije, mladalačkog sam duha – završava muzička zvezda za Blic.

između cece i milija

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Za markirane stvari daju na desetine hiljada EVRA – u jednom danu? Evo na šta rasipaju NOVAC Saša i Suzana Popović!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

FOTO: Ata images