ceca i viki
Scandal

24 Oktobra, 2021 18:00

Ceca je godinama ČUVALA najveću tajnu Viki Miljković! Zaklela se na ćutanje!

Ceca i Viki godinama su kume, koleginice i jako dobre prijateljice, međutim, niko ne zna kako su njih dve započele druženje koje i danas traje!

Ceca je godinama čuvala tajnu kume Viki

Kako za SCANDAL! objašnjava izvor blizak obema pevačicama, njih dve znaju se još od kada su bile deca i od tada su nerazdvojne.

Cecini i Violetini roditelji su zajedno pohađali Pedagošku akademiju u Prištini, tamo su učili za učitelje i tako je sve počelo – započinje naš izvor i dodaje:

Violeta Viki Miljkovic

Zato se njih dve i druže od malih nogu, Viki je iz Niša, Ceca iz Žitorađe, a to je na samo par kilometara udaljenosti. One su se družile još kao devojčice. Zajedno su išle i na prve koncerte. Obe su često pričale da su prvi put u Čairu zajedno slušale Lepu Brenu. Držale su se za ručice i probijale zajedno do bine da vide Brenu, i ne sluteći da će i same postati zvezde za koju godinu. Šta ti je život… Čudo jedno… Tada su gledale u Brenu kao u Boga i pitale se kad li ćemo nas dve ovako – prepričava izvor za SCANDAL! i nastavlja:

Ceca RAznatovic

Kasnije, kada su postale devojke, prikrivale su jedna drugu kod roditelja kad bi išle da se viđaju sa simpatijama i tada su i obećale da će se okumiti i tako zapečatiti prijateljstvo. Znam da je Ceca prikrivala Viki kad se tek zaljubila u Tašketa, a isto je i Viki činila za nju. Ma baš su prave drugarice, to se i sada vidi posle toliko godina. Ceca je prva snimila ploču, sa samo 14 godina, a i Viki je ubrzo, sa 16. i obe su postale cenjene i uspešne na čemu im skidam kapu – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL/RAJKO RISTIC