Kaja i Ceca zajedno
Svet

27 Decembra, 2020 12:00

Ceca je KRIVAC! Dado ZAVRNUO Kaju!

Kaja Ostojić je kupila od Dade Glišića pesmu „Fenomen“, ali zbog privatnih „obaveza“ nije stigla da je snimi.

Ceca ukrala pesmu, a da nije ni znala

Prvo se razvodila od Džunior Džeka, a onda joj je uletela nova ljubav sa fudbalerom Mateom Pavlovićem. Pa ko će onda misliti na pevanje. E, sad kada je sredila svoj privatni život, odlučila da je objavi, ali sada ne može. Dado je u međuvremenu istu pesmu dao Ceci Ražnatović, kako bi je uvrstila na album koji se uveliko sprema. Kaja je tako ostala i bez novca i bez pesme piše SVET u novom broju.

Kaja Ostojić

Dado obećao da će vratiti pare, ali…

„Dado Kaji nikada nije vratio novac iako ju je zvao da je obavesti da će pesmu dati Ceci. Tada joj je obećao i da će joj vratiti pare.
Ako bismo gledali po pravdi i slovu zakona, Kaja ima pravo da je objavi ako želi. Može i sad, a može i za deset godina, ali neće da ulazi u sukob. Tim više što je sa Dadom bila u odličnim odnosima. Čak su i pre sedam godina snimili duet ‘Ako brojiš do sto'“, kaže dobro obavešten izvor, a na pitanje zašto je to Dado uradio kaže:

Ceca Ražnatović

Ceca ne bi uzela pesmu

„Kaja nema odgovor na to pitanje, niti zna, niti ga je pitala. Dado je, s druge strane, dobar sa Cecom i to svi znaju. Verovatno ni njoj nije rekao da je pesmu ‘Fenomen’ već prodao, inače je Ceca sigurno ne bi uzela“.
Kaja nije želela da komentariše ovu zavrzlamu, a Dado Glišić se nije javio redakciji magazina SVET.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET