Arkanova prva žena
Scandal

21 Marta, 2022 11:10

Ceca je zanemela kada je ovaj čovek rekao Arkanu da se obesi, a njoj da ne priča o fudbalu! Evo kako se sve završilo!

Ljubiša Tumbaković, bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije i bivši trener Partizana, progovorio je o svom gostovanju kod Minimaksa sa Cecom i Arkanom.

Tumbaković je naveo da su tokom emisije Ceca i on dobijali poklone sponzora. Ona je dobila torbu, dok je on dobio kaiš.

Ceca i ja smo bili u gostovanju kod Minimaksa. Ceca se pojavljuje sve vreme kao predsednik kluba, dok je Željko (Ražnatović „Arkan“) sedeo u prvom redu. On je bio jedan sjajan tip i zaljubljenik u fudbal. Super je konekciju imao sa nama iz Partizana. Mića (Minimaks) je imao tu situaciju da svaka ta emisija ima sponzore. Spoznori su dali poklone gostima i (Svetlana Ražnatović) Ceca je tu dobila neku torbu. Ja sam dobio kaiš. Ceca se pojavila kao predstavnik Obilića i Mića joj postavlja pitanja o fudbalu. U jednom momentu meni postavlja pitanje, ali sam ja u nekom drugom planu. Ja sam mu tu rekao: „Ajde idem sad ja da zapevam pošto ti nju pitaš o fudbalu“. Postavio mi je pitanje, šta misliš ko će biti prvak i ja sam tu rekao Partizan naravno – rekao je Tumbaković u Sceniranju na Kurir televiziji.

ZARAŽEN DOSKORAŠNJI SELEKTOR! Ljubiša Tumbaković pozitivan na koronavirus

Bivši trener Partizana je naveo da nakon što je Arkan rekao da bi se obesio ako Obilić te godine ne bude prvak, on mu je tu prišao, kako kaže, i ponudio kaiš kako bi imao čime to i da uradi.

Nakon toga pitao je i Željka i on je rekao je: “ Ja bih se obesio ako Obilić ne bude prvak“. Ja tu malo sačekam, uzmem kaiš i dolazim do njega. Rekao sam mu evo ti ovaj moj kaiš da ti bude lakše kad se obesiš. On je to super korektno prihvatio, ipak to je zabavna emisija. Bilo je jako lepo. Upravo ti kontakti sa Cecom i Arkanom su bili normalni. Jedno je medijsko predstavljanje i formiranje nekog utiska o pojedinim ljudima, a drugo je kada se sa nekim upoznaš. Nismo se mi nešto posebno družili, imali smo te kontakte za fudbal. On je uvek bio fer i korektan – rekao je Tumbaković.

PROČITAJTE: Dara više ne izgleda isto! Evo šta je sve menjala na sebi i koliko je novca dala za to!

IZVOR: KURIR

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN, INSTAGRAM/PRINTSCREEN, YOUTUBE