Scandal

15 Septembra, 2021 12:00

Ceca na SUDU sa Milijem: „Dužan si mi BRDO para”!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ušla je kao novi član žirija „Zvezda Granda” u novoj sezoni, a na iznenađenje svih Ceca je sada otkrila više detalja o odnosu sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, koji je takođe deo ovog muzičkog takmičenja.

Ceca na SUDU sa Milijem!

Niko nije znao da je Ceca na sudu sa Milijemi da je taj proces u toku, ali da joj nije problem što su kolege u žiriju „Zvezda Granda”

Mili i ja razgovaramo, naravno, jer smo civilizovani ljudi. S druge strane, mi smo i na sudu, ništa lično – kazala je Ceca.

Ona je, potom, Miliju zapevala stihove svoje pesme „Noćas kuća časti”.

Dužan si mi brdo para, za vremena dobra stara, al’ ćeš se za dlaku spasti, Ceca uvek časti – otpevala je ona u prvoj emisiji Zvezda Granda, prenosi Kurir.rs.

Najnovija članica žirija podlelila je i utiske sa prvog snimanje i otkrila da joj energija cela tima prija.

Žiri je baš veseo. Stalno nešto komentarišu, nimalo nije dosadno. Od članova žirija jedino nisam znala Đorđa Davida, a sa Bosancem nikad ranije nisam imala komunikaciju. Prva emisija mi je bila potrebna da energetski osetim sve te ljude u žiriju. Ispalo je sjajno! – rekla je Ceca za Informer.

Ceca je na početku svoje karijere ime gradila i na festivalima i muzičkim takmičenjima, pa se toga presetila zbog snimanja „Zvezda Granda”.

I ja sam počela vrlo mlada i učestvovala sam na raznim festivalima. Sa osam godina sam na festivalu upoznala Batu Zdravkovića, a sa 14 Željka Joksimovića. Ta takmičenja su mi podigla samopouzdanje. Sa 14 godina sam snimila prvi album „Cvetak zanovetak“, imala sam sreću da upoznam prave saradnike i da imam specifičnu i prepoznatljivu boju glasa. Sve je to splet srećnih okolnosti i božja volja.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ