Roditelji Cece Ražnatović svet novine svet portal
Svet

April 23, 2023 10:00

By

Zvezde Granda pred raspadom: Ceca iznenada napustila šou program

Ceca napustila Zvezde Granda – gledaoci ostali šokirani

Kultni šou program, Zvezde Granda Srbija željno iščekuje u dobro poznatom terminu svake subote u 21 čas. Ove godine proslavljaju jubilarnu 20. sezonu, a poslednjih nekoliko sezona čini se da su najuzbudljivije. Žiri je taj koji nosi čitavu priču, pa tako neretko dođe i do verbalnih sukoba među pevačkim legendama.

Pročitajte: Saša prodao Zvezde Granda, nije ni trepnuo – Karleuša Popoviću sasula sve u lice, sada si najniže pao

Ceca napustila Zvezde Granda

Ata images

Gotovo ne prođe snimanje a da se neko ne raspravlja u vezi kandidata, tako je bilo i ovog puta kada su se sukobili Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili. Poznato je da su odnosi među njima dvoma godinama narušeni, ali oni kao pravi profesionalci svoje zadatke koje se tiču snimanja obavljaju veoma savesno te nemamo prilike često da vidimo njihove svađe u etru.

Pročitajte: Bez cenzure – Cecini intimni snimci s drugim čovekom izašli na videlo, šta će reći Veljko i Tasa VIDEO

Ceca napustila Zvezde Granda

Foto: ATA images

Međutim, ovog puta folk diva nije želela da se smiri u sukobu sa kompozitorom, te je u jednom trenutku Ceca napustila Zvezde Granda, tačnije studio vidno nervozna i besna što njen kandidat nije dobio glas od Milija:

– Očigledno Mili ima neki problem sa tim. Obesi mačku o rep, ne čuješ puls publike. Mi smo ovde zbog publike i ova deca. Ma, ajde Boga ti. Nule ste – rekla je Ceca.

Pročitajte: Izdaja je gora od smrti, nikada joj ovo neću oprostiti – Istina o svađi Cece i Mire izašla na videlo

Ceca napustila Zvezde Granda

Foto: Youtube printscreen

Saša Popović je molio Cecu da se vrati na svoje mesto, ali ona to nije učinila, šta se dalje dešavalo i da li je Ražnatovićeva zaista napustila emisiju, saznaćemo već naredne subote.

AUTOR: SVET

IZVOR: Ekskluziv

FOTO: Ata images