Ceca Ražnatović i Goca Božinovska svet portal svet
Svet

May 15, 2024 22:00

By

Istina o sukobu između Cece i Goce Božinovske nije mogla dugo da se krije: Jasno rekle šta misle jedna o drugoj

Ceca Ražnatović i Goca Božinovska u komplikovanom odnosu

Ceca Ražnatović je sinoć pravila proslavu povodom rođenja trećeg unuka, na kojoj su prisustvovale njene brojne kolege. Međutim, nije moglo da se ne primeti da je Goca Božinovska i ovaj put izostala.

Ceca Ražnatović i Goca Božinovska tvrde da su u dobrim odnosima, međutim, mnogi kažu da i nije baš tako.

Ceca Ražnatović i Goca Božinovska svet portal svet

Bojan Vuković

Iako su Cecin sin Veljko i Gocin sin Mirko u rodbinskim odnosima, Božinovska tvrdi da ona i Ražnatovićka nisu ništa.

– Nas dve ćemo biti drage koleginice, a deca su nam se orodila, i ako, Bogu hvala! Neka su živi i zdravi, neka deca rastu, neka se druže, oni su familija, nas dve smo koleginice. Nikad nismo imali probleme i tako će i ostati. Mi smo u savršenim odnosima, svi se volimo i poštujemo, mene i Cecu jedino vezuje što smo koleginice i što je volim, uvek sam je volela, i pre nego što su se naša deca družila! I to je to, ništa drugo nas dve nismo osim koleginice – rekla je jednom prilikom Goca.

Pročitajte Danijela Rodić otkrila koja joj je prija drža, Ceca ili Goca

– Ne znam odakle te priče da nismo u dobrim odnosima. Ceca i ja smo u super odnosima, volim je kao Boga. Ona žena ide svojim putem kao i ja, ali to što se ne viđamo često ne znači da ne postoji ljubav i veliko poštovanje. Taj dan kad sam zvala goste na slavlje povodom unukovog rođenja nisam znala gde mi je glava, a znam da je žena van Srbije. Sad je vreme godišnjih odmora, nastupa, tako da je opravdan svako ko je možda izostao sa proslave. Pravićemo i krštenje i svadbu, pa biće svi koji treba da budu – rekla je Goca posle Zoranovog rođenja.

Ceca Ražnatović i Goca Božinovska svet portal svet

Ata images

Međutim, Ceca je izostala i sa Mirkove svadbe i sa krštenja njegovih sinova, što je opet mnoge navelo da pomisle da među pevačicama nije sve u baš najboljem redu.

Ceca Ražnatović i Goca Božinovska poriču da su u svađi

– Sa Gocom sam u izuzetno korektnim odnosima. Niti se viđamo svaki dan, niti se podrazumeva da moramo stalno da ručamo zajedno i pijemo kafu. Ona je žena koja ima ogromnu karijeru, ne treba joj niko da bi se čulo i pričalo o njoj. Estradna mešetarenja me ne interesuju i ne pogađaju. Gluposti su da smo u svađi – rekla je Ceca ranije za medije.

Ceca Ražnatović i Goca Božinovska svet portal svet

Ata images

Iako obe pevačice poriču da su u lošim odnosima, mnogi tvrde da je Ceca zamerila Goci jednu izjavu iz 2016. godine, a koja se tiče Karleuše.

–Prvi put u životu opravdavam to što je Karleuša rekla da joj se s**e od Cecine dece. Doduše, nije pomenula moje dete, ali verujem da je i na njega mislila. Verujte mi, i Ceci se s**e od svega. Evo, ja u njeno ime govorim. Pustite decu na miru! Mi, njihove majke, u šou-biznisu smo, ali naša deca nisu. Karleuša je u pravu, ali ne zna šta će je snaći kad joj porastu ćerke – rekla je tada Goca za Kurir, a Ceca joj je to navodno zamerila.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES