Svet

11 Avgusta, 2021 19:00

Zaratile Ceca Ražnatović i Goca Božinovska! Karleuša im ZABIBERILA čorbu!

Ceca Ražnatović i Goca Božinovska navodno su zaratile pre nekoliko godina, a priče je dodatno podgrejala činjenica da se Ražnatovićeva nije pojavila na proslavi povodom rođenja Gocinog unuka.

Ceca Ražnatović i Goca Božinovska u svađi?

Prema pisanju domaćih medija, Goca je pozvala Cecu na proslavu iako Ražnatovićeva nju nije zvala ni na Veljkovu i Bogdaninu svadbu, ni kada joj se rodio unuk Željko.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Kako tvrdi izvor Kurira, Ceca Ražnatović i Goca Božinovska u svađi su od 2016.godine kada je Goca podržala izjavu Jelene Karleuše da joj se ‘s*re od Cecine dece’.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Prvi put u životu opravdavam to što je Karleuša rekla da joj se s**e od Cecine dece. Doduše, nije pomenula moje dete, ali verujem da je i na njega mislila. Verujte mi, i Ceci se s**e od svega. Evo, ja u njeno ime govorim. Pustite decu na miru! Mi, njihove majke, u šou-biznisu smo, ali naša deca nisu. Karleuša je u pravu, ali ne zna šta će je snaći kad joj porastu ćerke – rekla je tada Goca za Kurir, a Ceca joj je to navodno zamerila.

PROČITAJTE: Zlata Petrović progovorila! Ovo je ISTINA o SUKOBU Veljka Ražnatovića i Mirka Šijana!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

S obzirom na to da se pevačice ovim povodom nisu oglasile, ostaje nam samo da nagađamo zbog čega se Ceca nije pojavila na slavlju – da li je bila sprečena ili je zaista postoji sukob između nje i Božinovske?

FOTO: RAJKO RISTIĆ / IVAN VUČIĆEVIĆ