Ceca Ražnatović ispred porodilišta svet portal svet
Svet

May 14, 2024 18:15

By

Cecine prije se transformisale preko noći: Danijela podmladila lice, Nataša drastično smršala (foto)

Ceca Ražnatović ispred porodilišta zablistala kao i prija

Folk diva Ceca Ražnatović danas je po treći put postala baka. Bogdana i Veljko su pevačicu i sve čanove njihovih familija obradovali još jednim dečakom kome su srećni roditelji dali ime Isaija, po proroku iz Biblije.

Ceca Ražnatović ispred porodilišta našla se i pre nego što je njen unuk stigao na svet, a stigla je u pratnji sina Veljka.

Ceca Ražnatović ispred porodilišta svet portal svet

Zoran Ilić / Ringier

Po izlasku iz privatne klinike u kojoj se njena snajka porodila, folk diva nije skrivala sreću ni oduševljenje svojim trećim unukom.

Pročitajte Žensku liniju Ražnatovićki prati ista sudbina – Bogdani se u porodilištu desilo isto što i Ceci

– Bogu hvala, sve je super. Ja sam još uvek uzbuđena. Ovo je najlepši osećaj na svetu. Bebac je sladak i meden, videla sam fotografije. Krstan je bebiron i još uvek nije svestan, ali . jeste i raduje se. Sada snajka treba da se odmori i oporavi – rekla je Ceca.

Ceca Ražnatović ispred porodilišta svet portal svet

Zoran Ilić / Ringier

Bogdanin i Veljkov treći sin trebalo je da se zove Ilijan, ali su se roditelji predomislili u poslednjem trenutku, pa su mu dali ime Isaija, a folk diva je otkrila da  ona nije učestvovala u odabiru imena.

– Naravno da ne, to su njihova deca i oni trebaju da biraju imena. Ja sam za svoju decu sa mužem sama birala imena – rekla je pevačica.

Ceca Ražnatović ispred porodilišta u preskupom izdanju, a njene prije transformisane

U porodilište je posle Cece stigla i njena prija Danijela, kao i njena ćerka Nataša. Ono, što su svi primetili je da su Rodićke bile nasmejane i lepše nego ikada.

Bogdanina mama Danijela bila je raspoložena i za kratak razgovor s novinarima, pa je otkrila i na koga liči najmlađi Ražnatović.

Ceca Ražnatović ispred porodilišta svet portal svet

Zoran Ilić / Ringier

– Sve je super i u najboljem redu. Beba liči na samog sebe – rekla je Danijela sa osmehom na licu i kratko prokomentarisala Veljkovu izjavu da je Isaije pravi Ražnatović:

– Pa dobro, menja se to – rekla je kroz smeh Bogdanina majka.

Ceca Ražnatović ispred porodilišta svet portal svet

Zoran Ilić /Ringier

Ceca je u porodilište stigla u opuštenom, ali preskupom izdanju, a ni njene prije nisu zaostajale za njom. Primetno je da je Bogdanina sestra Nataša drastično smršala i da je figuru dovela do savršenstva.

Veljkova tašta Danijela, uvek pozitivna i nasmejana izgledala je lepše nego ikad, a čini se i da se podmladila.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ZORAN ILIĆ / Ringier