Stara fotografija Cece Ražnatović
Svet

3 јуна, 2023 12:30

By

Stariji je i oženjen, emocije više ne mogu da sakriju: Ceca ljubi novog partnera, strast isijava FOTO

Ceca Ražnatović ljubi ovog oženjenog muškarca

Porodica Ražnatović već neko vreme ima svoj dokumentarno igrani šou gde su potpuno ogolili privatan život. Kamere ih prate u stopu, a sve to gledaoci mogu videti svakog petka na Blic TV. Tokom sinoćnje epizode, videli smo emotivne kadrove sa krštenja mlađeg unuka folk dive, Krstana, ali i šta se dešavalo u bekstejdžu tokom snimanja „Zvezda Granda“.

Pročitajte: Oliveri Gudelj neće biti svejedno kad vidi koliko njen sin voli Cecu – Reči koje joj je uputio sve govore FOTO

Ceca Ražnatović ljubi

Čini se da je Ceca omiljena mentorka među kandidatima. Kolika je njena popularnost među mladim takmičarima najbolje govori činjenica da ju je najviše kandidata izabralo da ih nauči svim segmentima kako pevanja tako i šou – biznisa. Samo tokom jednog snimanja nastupilo je čak šest njenih pevača, a kamere Blic televizije zabeležile su kako su se pripremali za novo predstavljanje žiriju i gledaocima, ali i kako ih folk zvezda bodri pred izlazak na scenu.

Pročitajte: Sve je ukazivalo na to da nešto nije u redu – Ceca prvi put u javnosti posle gubitka unuke FOTO

Ceca Ražnatović ljubi

Blic TV

– Veoma subjektivno reagujem, sva ta deca koja su me izabrala za mentora, u njima sam nešto videla. Svi su apsolutno talentovana. Dešavalo se da u jednoj emsiji ispadnu i po dva, tri kandidata, koja su odlični pevači. Bude mi žao, ali postoji i ona druga dokazana teorija, da ne znači da ćeš ako pobediš napraviti karijeru. Samo treba mnogo rada i truda, ulaganja u dobre pesme, i, eto, uspeha – rekla je Ceca i dodala:

Pročitajte: Ceca Ražnatović nikad emotivnija – Javno se obratila Gudelju rečima koje će ga rasplakati VIDEO

Ceca Ražnatović ljubi

– Sad ulazimo u završni deo takmičenja. Uskoro će polufinale, pa finale. Kriterijumi su stroži, pa ćemo videti, verujem da će najuporniji i oni koji se budu najviše trudili stići do finala.

Stigavši u studije na Košutnjaku gde se snima popularno takmičenje, folk diva bila je obasuta komplimentima na račun izgleda. Iako je to bio možda i najteži dan u njenom životu s obzirom na to da je saznala da je njena ćerka Anastasija izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Pročitajte: Ceca Ražnatović priznala da je bolesna – Pevačica počela da gubi kosu, naziru se pečati FOTO

Ceca Ražnatović ljubi

Blic TV

– Ovo je preterivanje, majke mi, Ražnatovićeva! Vidi kad se spremi ovako, ko će da gleda kandidatkinje – prokomentarisao je Đorđe David.

Saša Popović pozvao je žiri na početak snimanja, međutim, po običaju se obrušio na Viki Miljković koja je kasnila. Međutim, ono što je usledilo bio je pravi šok. Naime, Ceca Ražnatović ljubi Popovića kako se on ne bi ljutio na njenu kumu.

Pročitajte: Šok obrt, Ceca se protivi Anastasijinoj udaji – U strahu je za ćerku koja je zatočena u Španiji

Ceca Ražnatović ljubi

Blic TV

– Saša, ali Viki se šminka – rekla je Ražnatovićka.

– Viki, šta radiš, bre – povikao je Popović.

– Pa, šminka se. Ne diži ton na moju kumu. Bože me sačuvaj! Sad ću da te cmoknem da ti smirim testosteron da mi ne maltretiraš kumicu – rekla je Ceca.

Pročitajte: Pred kamerama otkrila ljubavni status – Nova ljubav Cece Ražnatović više nija tajna, sportista je

Ceca Ražnatović ljubi

Blic TV

– Jedan poljubac rešava sve – zaključila je, dok je Popović otišao da skine njen karmin sa usta.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ata images