Serbian singer Svetlana Raznatovic - Ceca in front of Pink television.Srpska pevacica Svetlana Raznatovic - Ceca ispred televizije Pink.
Svet

3 Aprila, 2022 14:12

Obavila građansku dužnost: Ceca se na glasanju pojavila u parališućem – šik izdanju (foto)

                                                                           Ceca Ražnatović na glasanju

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se u društvu sina Veljka u osnovnoj školi „Vojvoda Radomir Putnik“ na Dedinju, svom biračkom mestu, kako bi obavila građansku dužnost i glasala na današnjim predsedničkim izborima, vanrednim parlamentarnim i izborima za skupštinu Beograda i još 13 gradova i opština.

Čim se pojavila, istakla je kratko medijima da je stigla pravo s aerodroma, jer je sinoć poput naslednice Anastasije  nastupala van granica naše zemlje. Pevačica je povela samo Veljka, dok se Bogdana i Anastasije nisu pojavile na glasačkom mestu.

Pročitajte: „Do sada sam ja bila DIVA, u penziji ću da PECAM“: Ceca Ražnatović ogolila dušu o intimni i ljubavi!

izbori_ceca_veljko_03042022_0024

Ata images

Fotoreporteri su ispratili folk divu do glasačke kutije, a ona se s ponosom osmehivala, te je potom sačekala i mezimca da završi sa svojom obavezom.

Ceca je na glasanju oduševila pristune svojom šik odevnom kombinacijom, naročito sivim, dugim kaputom koje je krasilo raskošno braon krzno, nalik na ono od činčile, ali i džepovma iste nijanse od prefinjene kože. Velikom naočarima želela je da sakrije umor od prethodne noći, a visoki rep istakao je elegantni stajling. Mnogi su primetili i minijaturnu crnu torbicu koja je bila neobičnog materijala i dizajna.

izbori_ceca_veljko_03042022_0026

Ata images

                                                            Ceca Ražnatović na glasanju sa sinom Veljkom

Veljko je takođe želeo da bude u korak s majkom, te je iz sportske opreme u kojoj ga najčešće viđamo, prešao u unikatnu kožnu jaknu s krznom, koju je upario sa maslinastom majicom, eminentnog svetskog brenda.

izbori_ceca_veljko_03042022_0038

Ata images

AUTOR: SVET