Ceca Ražnatović i Dragana Mirković svet portal svet
Svet

May 20, 2024 10:24

By

Draganin modni izbor svi kritikuju, a i Ceca se više ne libi da kaže šta misli o njenoj garderobi

Ceca Ražnatović o Dragani Mirković progovorila u Ceca šouu

Ceca Ražnatović o Dragani Mirković govori veoma retko, pošto je poznato da već nekoliko godina nisu u najboljim odnosima. Međutim, folk diva ne krije da veoma ceni i poštuje Draganin rad, ali kada je njihov odnos i Mirkovićkin privatni život u pitanju Ceca godinama ne želi ni reč da kaže. Zbog toga su svi ostali iznenađeni kada je pomenula u svojoj emisiji “Ceca šou”.

Ceca Ražnatović o Dragani Mirković svet portal svet

Ivan Vučićević

Ceca Ražnatović o Dragani Mirković progovorila posle dužeg vremena

Naime, pevačica Barbara Bobak je, gostujući u emisiji “Ceca šou”, imitirala Draganu Mirković, ali njena koleginica Edita Aradinović nije mogla da pogodi o kome se radi.

– Ja sam sedela sa kolegom mojim jednim, znate, i on je mene pitao: “Koju haljinu ti imaš na sebi?”. Ja mu kažem: “Ne znam, neka no name (engl. bez imena, u prenesenom smislu bez potpisa nekog od čuvenih dizajnera), zašto?”. On mi kaže: “E, na brendu je i no name brend!” – rekla je Barbara imitirajući Draganin glas, ali je Edita imala drugu asocijaciju:

Milica Pavlović?

Ceca Ražnatović o Dragani Mirković svet portal svet

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

U pogađanje se uključila i Ceca Ražnatović, voditeljka emisije.

– Na brendu je i no name… Dragana Mirković? Jedva sam se setila, pravo da ti kažem. Krenula sam od toga “na brendu je i no name brend” i odmah mi je bila asocijacija pošto ona nikada nije potencirala na brendovima – istakla je Ceca uz osmeh na licu.

Pročitajte Sad je jasno šta misli o njoj – Pojavio se snimak na kome se vidi kako Ceca priča Dragani iza leđa

Ceca je inače pre nekoliko odana izjavila da je emisija koju vodi zabavnog karaktera, da u nju nikoga ne zove da bi bio ismejan i da i one koje pominju pominju u šaljivom tonu, te da se u emisiji šale i na njen račun. Ovim je jasno stavila do znanja da je Ceca Ražnatović o Dragani Mirković u emisiji govorila bez ikakvih loših namera.

Ceca Ražnatović o Dragani Mirković svet portal svet

Ata images

Cecu su nedavno pitali za mišljenje o Draganinom razvodu.

– To stvarno ne mogu da komentarišem, ja niti znam šta se dešava u nečijem životu, niti me to zanima. U svakom slučaju uvek je pretužno kad jedna porodica rastura. Nikome to ne želim i niko normalan to ne želi nikome. Naravno da sam uz koleginicu – rekla je tada Ceca.

AUTOR: SVET

IZVOR: PULS

FOTO: ATA IMAGES