Suzana Mančić ugradila silikone
Svet

February 14, 2024 16:59

By

Hrvati išarali Cecine bilborde, ona tvrdi da je obožavaju, a evo kako je sve to iskomentarisala Karleuša (foto)

Ceca Ražnatović u Hrvatskoj nepoželjna, ali ona ne mari

Juče su se na društvenim mrežama pojavile fotografije išaranog bilborda Cece Ražnatović koji se inače nalaze u Hrvatskoj, a najavljuju njen koncert u Mariboru. Poznato je da je Ceca Ražnatović u Hrvatskoj nepoželjna, međutim, ne i da će im smetati čak i njene fotografije.

Mišljenja u vezi najave Ceciniog slovenačkog koncerata u Hrvatskoj su podeljena, neki smatraju da plakatima na kojima se nalazi Ceca nije mesto u Hrvatskoj, a drugi drže do toga da je zabranjeno uništavanje tuđe imovine.

– Šta smo doživeli da ovo moramo gledati usred Zagreba! I još na Laništu gde ima puno branitelja – napisao je jedan korisnik Tvitera.

Pročitajte Svet joj se obrnuo naglavačke, partner je ostavio zauvek – Snežanina tuga jača od života 

Međutim, i pored toga folk diva smatra da je srpski susedi vole.

– Hrvati me obožavaju, muzika ne zna za politiku i granice. Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci iz Hrvatske – rekla je za Blic Ceca koja je nedavno izjavila da kada gostuje u Sloveniji, ima mnogo publike koja dolazi iz Hrvatske jer je Slovenija blizu, a ona u Hrvatskoj ne nastupa.

Ceca Ražnatović u Hrvatskoj nepoželjna svet portal svet

ATA images

Na Tviteru se posle Cecine izjave pojavio i komentar za koji svi misle da ga je pisala Karleuša, u stvari isti je osvanuo na Jeleninim fan stranicama.

– Ali kad Arkanova udovica kaže da je vole u Hrvatskoj, hahahah hit. Pa zapevaj oko, zakaži nešto u Zagrebu da vidimo koliko te vole kad već nisi zabranjena. Ali ja mislim da nakon Vukovara, Erduta i mnogih drugih mesta u RH nećeš zapevati – napisao je neko ko se na Tviteru predstavlja kao Jelenin fan.

Ceca Ražnatović u Hrvatskoj nepoželjna

Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: net.hr

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, TWITTER