Ceca Ražnatović i Seka Aleksić
Svet

7 јуна, 2023 19:47

By

Ceca godinama krije svoje pravo lice, ali devojka kojoj je bila mentorka više ne želi da ćuti: Ovo je prava istina

Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda pokazala kakva je

Bliži se finale Zvezda Granda, a samim tim je i tenzija sve veća, kako među takmičarima, tako i među članovima žirija. Iako trenutno proživljava veoma teške trenutke, Ceca Ražnatović je uložila sav svoj napor i maksimalno se posvetila kanditatima koji se bore za nagradu, a kojima je ona mentorka.

Pročitajte Svađa Cece i Danijele zbog najmlađeg unuka – Raskol u familiji slomio Bogdanu FOTO 

Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda

Ata images

Za razliku od nekih mentora, Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda se trudi da bude maksimalno korektna prema svim takmičarima. A, da su oni kojima je bila mentor potpuno oduševljeni njom jasno je po načinu na koji govore o pevačici. Tako je jedna Nikolina Milosavljević na svom Instagram profilu otkrila kakva je folk diva kada se kamere ugase.

Pročitajte Za maturskom haljinom Cece Ražnatović devojke su potpuno poludele – U trendu je i posle 30 godina FOTO 

Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda

– Ceca je predivna žena. Toliko mila, draga, nežna… Dok je ne iznerviramo – napisala je Nikolina uz smajli koji plače od smeha, pa dodala.

– Šalim se. Čast mi je što sam dobila priliku da je upoznam, da radim sa njom, grlim… Skroz opuštena atmosfera s njom. Naravno da puno znači njena podrška, savet, kako se samo lavovski bori za svakog kandidata. Presrećna sam što mi je ona mentor – napisala je Nikolina, a Ceca je ovaj njen hvalospev podelila na svom Instagram profilu.

Pročitajte Ceca Ražnatović nikad emotivnija – Javno se obratila Gudelju rečima koje će ga rasplakati VIDEO 

Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda

Instagram

Iako kada je suočavanje sa žirijem u pitanju Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda zna da bude i te kako oštra, jasno je da je pevačica prema kandidatima sušta suprotnost od toga, te svi sa kojima je radila za nju imaju samo reči hvale.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM