ceca ražnatović uskrs
Svet

25 Aprila, 2022 17:35

Ceca uradila nešto veoma važno na Uskrs: Ovo joj pruža duševni mir i svi u porodici to čine

Ceca Ražnatović Uskrs proslavlja u skladu sa svim običajima a sad je otkrila i gde pronalazi duševni mir

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović svake godine dolazi na pričest u Hram Svetog Save uoči Vaskrsa, a tako je bilo i ove godine.

Pročitajte: Ceca ne želi Gudelja za zeta: Nemanja se na samom početku veze zamerio tašti

ceca ražnatović uskrs

Ceca Ražnatović Uskrs doživljava kao jedan od najlepših praznika a evo kako pronali mir i blagostanje

Među okupljenim građanima u 00.00 časova mogao se primetiti i veliki broj poznatih ličnosti koje su došle da prime svetu tajnu. Ceca je, naime, u Hram pristigla sa sestrom Lidijom, njenom decom, saradnikom Damirom Handanovićem i kumom Tašketom.

– Dosta članova moje porodice posti i mi to radimo punih 11 godina, meni je to način života. To mi pričinjava ogroman duševni mir. Lepo je kada kao narod držimo do tradicije i verskih običaja. Poštujem svoje, poštujem i tuđe, to je potpuno normalna raspodela – rekla je Svetlana u emisiji „Ekskluzivno“ na Pinku.

Pročitajte: Cecu uvek svi hvale, a poznata voditeljka je rekla ono što zaista misli o Ražnatovićevoj

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Ceca je 24 sata nakon vaskršnje liturgije nastupala u Paraćinu, a priprema se i za letnju turneju.

– Ručam sa porodicom i nastupam u Paraćinu, a sada kreće spremanje za letnju turneju – dodala je Ceca.

Podsetimo se, vladika Stefan Šarić istakao je da je Ceca veliki poštovalac vere. Otkrio je čak da je Ceca njegov najbolji učenik…

‒ Odgovorno tvrdim da je Ceca, u duhovnom smislu, jedan od mojih boljih đaka ‒ istakao je svojevremeno vladika Stefan Šarić.

Pročitajte: Posle Arkana ovo je jedini čovek kom veruje: Ceca Ražnatović svoje tajne poverava samo njemu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

‒ Mnoge stvari koje sam joj rekao poštuje kao pravi vernik. Sada je potpuno nov čovek, a oni koji je neosnovano osuđuju jednog dana srešće se sami sa soom u nekom ćošku. Osuda nije dobra. Naravno, Crkva će uvek imati razumevanje za sve ljude, čak i za najvećeg grešnika, a kamoli za osobu poput Svetlane.

‒ Kao njen ispovednik o njoj mogu da kažem samo najbolje. Ona spada u osobe koje poseduju prave vrednosti. U drugima preovladava mnogo gordosti, sujete… Ceca preda mnom nema tajni i prava je retkost da jedna tako poznata ličnost otvoreno priča o svemu. Nije lako poveriti nekome sve svoje tajne. Jedno vreme bio sam opterećen time da se ne čuje neki trač vezan za to što je ona meni ispovedila. Čak sam joj rekao: „Svetlana, vi ste imali hrabrosti da se meni ispovedite, ali time ste mi stavili veliki teret na leđa“ ‒ ispričao je vladika Stefan Šarić.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: ATA images