ceca
Svet

November 24, 2021 14:44

By

Ceca se nije pojavila na Marininoj komemoraciji! JK zaplakala tokom govora Ane Bekute!

Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, koja se danas održava u Skupštini grada Beograd, u Starom dvoru, piše Kurir.rs.

Ceca se nije pojavila na Marininoj komemoraciji!

Iako su svi očekivali, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na memorijalnom skupu. Kako prenosi Blic, Ceca se na sahrani oprostila od Marine, a iako ju je njen muž Futa pozvao na komemoraciju, pevačica danas nije došla jer nije želela da ponovo dođe u neprijatnu situaciju koja bi mogla da se dogodi sa Laćom.

Organizatori memorijalnog supkupa su porodice Tucaković i Radulović, a međi prvima su stigli Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Dragana Mirković, Goga Sekulić, Mira Škorić, Saša Vidić, Željko Samardžić, voditeljka Dragana Katić i drugi.

Ana Bekuta govorila je koliko je marina bila značjana osoba za muzičku scenu, kao i da bez njenih stihova mnogi pevači ne bi doživlei uspeh koji imaju.

Naša najintimnija osećanja pretvarala je u reči koje smo mi jako dobro znali, ali ih bez nje nikada ne bismo napisali i izgovorili. Ona je od jednostavnih reči stvarala neverovatne stihove. Marinu Tucaković nisu izguili samo sin i suprug, nisu samo pevači izgubili deo budućnosti… – rekla je Ana, a dok je držala govor, a zbog njenih reči Jelena Karleuša je zaplakala.

JK komemoracija Marina Tucakovic

Marine bez mene bi bilo, ali mene bez nje ne bi – dodala je Bekuta.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ Kurir TV prinstscreen