Razlog svađe Cece i Vidića
Svet

March 24, 2023 09:00

By

Ceca progovorila o skandalu sa Snežanom Đurišić: Moraš da platiš….

Ceca Show intrigira novim epizodama, evo šta će publika imati priliku da vide i čuju

U 26. epizodi dokumentarno-igranog programa “Ceca show” koji se emituje svakog petka od 22 časa na Blic Tv, Mts kanalu 115, imaćete priliku da vidite kako zaista izgleda saradnja Svetlane Cece Ražnatović sa njenim kandidatima u popularnom muzičkom show programu “Zvezde Granda”.

Pročitajte: Snežana Đurišić spasila kolegi život – Posvađao se sa suprugom, a onda je usledilo nešto strašno

ceca show

Ata images

Druženje je prolazilo u interesantnoj atmosferi a osim poslovnog dela u kom Ražnatoviževa daje svoj maksimum, popularni show prati i život Cecine sestre, Lidije Ocokoljić, koja u ovoj epizodi svojoj ćerki Heleni sprema gala proslavu za 18. rođendana u popularnom beogradskom restoranu.

Pročitajte: Svađa u Americi- Bosanac uzeo Džidži sve pare, evo šta je ona uradila FOTO

ceca show

Rajko Ristić

U ležarnoj atmosferi Ceca je sa svojim kandidatima ćaskala o nedavnom skandalu koji je potresao “Zvezde Granda” kada je majka jednog od učesnika, Dušana Vukadinovića, optužila Snežanu Đurišić da uzima mito.

Pročitajte: Dalje će nastaviti bez nje – Snežana Đurišić u jeku skandala napušta Zvezde Granda

ceca show

ATA images

– Moraš da platiš da bi prošao dalje! Ma, Đorđe je pobesneo – prokomentarisala je Ceca koja je stala na stranu svoje koleginice. Ceca se potpuno prirodno odnosila prema svojim kandidatima, hvaleći ih i razbijajući im tremu.

Zanimljivo je da se među njenim kandidatima našla i transrodna pevačica koja je privukla veliku pažnju, Alina Juhart.

Pročitajte: Snežana Đurišić iza osmeha krije pravo lice – Stroga, opasna, svi je se plaše

ceca show

Rajko Ristić

Sa druge strane, njen sin Veljko naporno trenira, a mnogobrojni fanovi porodice Ražnatović imaće prlike da u 26. epizodi dokumentarno-igranog serijala “Ceac show” vide kako izgleda jedan od njegovih iscrpljujućih treninga, ali i kakav odnos ima sa svojim trenerom.

Pročitajte: Veljko Ražnatović je prvak Srbije – Ceca, Anastasija i Bogdana izgledom zasenile i šampiona FOTO

ceca show

Ata images

Cecina sestra Lidija Ocokoljić u ovom periodu ima važne obaveze. Naime, čeka je priprema proslave 18. rođendana njene ćerke Helene.

Za ovu svečanost Lidija se opredelila za veoma popularan beogradski restoran, a kako je otkrila planira da svojoj ćerki priredi gala proslavu. Kako je otkrila, biće čak 150 zvanica.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Rajko Ristić