Svet

1 Februar, 2021 22:00

Ceca upoznala SVEKRA na slavi!

Ceca Ražatović upoznala je svekra Miloša na krsnoj slavi u Kragujevcu. Popularna pevačica je 20. januara bila kod dečko Bogdana u njegovom rodnom gradu, koji slavi svetog Jovana, tako da je imala prilike da upozna njegovu porodicu i prijatelje.

Ceca upoznala svekra

Veza između Bogdana i Cece lepo se razvija, veruju da je to ono pravo, pa ju je je on pozvao na obeležavanje slave, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila. Pošto mu otac živi u Kragujevcu, tamo je bio svečani ručak. Jedini problem je nastao pošto je Miloš imao koronu u proteklom periodu, pa do poslednjeg dana su, takoreći čekali da stigne test da li je I dalje pozitivan ili se oporavio. Na sreću, sve je kako treba. Celo lečenje je bilo sa lakim simptomima, i hvala bogu nema nekih posledica. U Kragujevcu su je svi prihvatili oberučke, a i da se ne lažemo, nije mala stvar kad ti u familiju uđe Ceca. Bogdanovi roditelji su razvedeni, majka je trenutno kod sestre u Londonu, tako da nju zvanično, odnosno fizički nije upoznala iako su se videle preko vibera I tako upoznale – priča nam izvor blizak ovom paru.


Sa druge strane, iako za javnost je sve kako treba, informaciju da je Ceca sa Bogdanom u vezi nije baš sa oduševljenjem prihvatio njen sin Veljko. Navodno, on i dalje ne može da prihvati bilo kog muškarca na mestu oca Željka Ražnatovića Arkana.

Veljko nema problem sa tim da mama nastavi svoj život, da bude srećna, ispunjena i zadovoljna. Ali mu nije ni na kraj pameti da nekog Cecinog izabranika oslovi sa “tata”. Za njega je otac jedan jedini, njegov najveći idol i tu poziciju ni jedan drugi muškarac neće moći da zauzme. Pa, to što je sinu dao ime po ocu dovoljno govori o količini ljubavi i poštovanja prema Arkanu. Mamine izbore može da podrži i složi se, ali pitanje je kako bi reagovao da Ceca odluči ponovo da se uda, i da zvanično drugi muškarac u njihovoj porodičnoj kući u Ljutice Bogdana zauzme očevo mesto. O tome mislim da nema ni govora. Kad je bio mali možda bi to i lakše podneo, ali sada kao zreo i ostvaren muškarac, koji ima i dete, mislim da takva situacija ni ne dolazi u obzir – priča izvor SVET.

Da ova priča nije tek tako potekla jasno govori i Veljkov stav kada su u pitanju njegov otac u poređenju sa potencijalnim muškarcima, čije se ime vezivalo za Cecu.

Pa, gde će posle jednog orla da spava sa golubovima. Ne ide to. – rekao je Veljko dodajući da je po priorodi ljubomoran, ne vezano koja je relacija u pitanju.

Ja sam po prirodi ljubomoran. Mada, sad sam još i dobar kakav sam bio ranije. Pitajte Anastasiju. Nisam dao da joj bilo ko priđe u školi, mislim da se tri godine ni sa kim nije družila zboig mene. Svoje štitim i želim im najbolje – izjavio je Veljko.
Izvor za kraj dodaje da se Ceca i Bogdan trude da svakim slobodan trenutak provode zajedno i da im je jako lepo u vezi.
Oboje se ponašaju, što bi se žargonski reklo, kao klinci. Lepo im je, srećni su. Bili su na zimovanju nekoliko dana. Planiraju u nekoj budućnosti, ako sve bude bilo ok sa koronom, ako se smiri situacija, da odu i na neko letovanje. Bogdanu je jako bitno što je njegova ćerkica iz prethodnog braka Cecu dobro prihvatila. Znate i sami kakve su devojčice, da su jako vezane za očeve, ali upoznavanje je prošlo u najboljem mogućem redu. Neki su iznenađeni ovim brzim razvojem događaja, što bi se reklo s neba pa u rebra, ali dobro. Ako je ljubav u pitanju, onda je sve dozvoljeno – zaključuje naš izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET