Ceci Ražnatović bilo loše svet novine svet portal
Svet

May 19, 2024 17:00

By

Usred veselja, Ceci iznenada pozlilo: Tutnjalo mi je u glavi, nisam imala kiseonika

Ceci Ražnatović bilo loše na koncertu u Mladenovcu

Ceca Ražnatović održala je juče koncert u Mladenovcu i za tu priliku odabrala je kratku haljinu s dugim rukavima, tigrastog dezena, a stajling je kompletirala cipelama na štiklu.

Ceci Ražnatović bilo loše svet novine svet portal

Ata images

Ceci Ražnatović bilo loše, ali koncert nije prekidala

Dok je publika uglas sa njom pevala najveće hitove, pevačica je u jednom trenutku morala da uspori tempo. Čim je osetila pritisak, naime, tražila je stolicu, pa je sedeći nastavila s pesmom kao da je sve u savršenom redu.

Da je Ceci Ražnatović bilo loše, niko nije primetio jer je ona nastavila da peva i zabavlja publiku, a nakon održanog koncerta, pevačica je otkrila razlog zašto je tako postupila.

“Meni se ne dešava da sedim na stolici na koncertu, taj luksuz sebi ne želim da priuštim nikada iz poštovanja prema publici. Na ovom koncertu sam tražila barsku stolicu jer mi se dva puta zatutnjilo u glavi, bilo je vruće, nisam imala kiseonika na bini. Bolje i to nego da bude “tras”. Energija se emituje, ja sam uvek prenosila energiju kroz svoju pesmu, a ne akrobacijama. Izuzetno poštujem ko to radi, to je zahtevno i teško, ja nisam taj profil pevača”, objasnila je Ceca.

Ceci Ražnatović bilo loše svet novine svet portal

Instagram printscreen

Ovo je inače prvi koncert Cece Ražnatović nakon što je njena snaja Bogdana na svet donela pevačicino treće unuče Isaiju.

Podsetimo, Bogdana Ražnatović treći put se porodila carskim rezom, a ona i Veljko sinu su dali ime Isaija, koje ima snažno značenje.

Pročitajte Ceca Ražnatović sve iznenadila vestima o novom dečku – Najsrećnija sam FOTO

Ceca je otkrila kako je Bogdana podnela porođaj.

“Čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala”, rekla je folk diva, a onda progovorila o nesvakidašnjem imenu koje su Bogdana i Veljko dali nasledniku:

“Što bih se pitala za Veljkovo dete? Prelepo je ime i nesvakidašnje, bila sam iznenađena kada su njih dvoje odlučili da daju to ime”, izjavila je pevačica.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram