Cecin bivši dečko
Svet

April 27, 2023 18:15

By

On je Cecin najveći ljubavni promašaj i upravo je zbog onoga što je učinio razapet na stub srama

Cecin bivši dečko na stubu srama zbog devojke s kojom je u vezi

Jovana Ljubisavljević, bivša devojka Stefana Karića, i Bogdan Srejović, bivši dečko Cece Ražnatović, skupili su hrabrost da obelodane svoju vezu, ali pored lepih želja, mnogi ih žestoko kritikuju.

Pročitajte Isplivala prva fotografija ljubavi – Bogdan Srejović čvrsto drži za ruku Jovanu Ljubisavljević FOTO 

Cecin bivši dečko

Ata images

Istina, njemu uglavnom čestitaju na izboru mlade i lepe devojke, ali mu i te kako zameraju to dozvoljava da mu ćerku “podučava” rijaliti takmičarka i to u kafiću. “Ovo deteće da upozna sve starlete i pevaljke”, “Ipak su misice ćuskije i sem mira u svetu žele pare”, samo su neki od oštrih poruka koje je dobio Cecin bivši dečko. Njegova ćerka inače živi sa svojom majkom i njenim dečkom pevačem Sašom Kovačevićem, a dok je bio u vezi sa Cecom otac je dovodio u vilu i na neke proslave porodice Ražnatović.

Pročitajte Ovo govorim sada i nikada više – Sedam meseci od raskida sa Cecom, Bogdan Srejović otkrio istinu 

Instagram printscreen

Inače, i misica je sada na udaru fanova Stefana Karića, koji ne mogu da joj oproste što je lagala da sa Srejovićem nema ništa, pa je javno prozivaju je da “koferuša koja čim uđe u vezu odmah gleda da se useli”. Neki joj poručuju i da nije u redu što i dalje nosi narukvicu koju joj je kupio Stefan Karić i da još ima slike iz njegove vile i slike njegove tetovaže i sve to krije od novog dečka. Inače, Jovanu i Srejovića prvi je provalio Osman Karić.

Pročitajte Ceca otkrila zašto nije potrajala njena veza sa Bogdanom – Evo kakvog sad muškarca priželjkuje 

Cecin bivši dečko

Rajko Ristić

– Mačak imaš lepu macu, lepe zube, konjsku facu. Izvini, po čemu si poznat? Izvini nisam te prepoznao, Cecin bivši dečko, kažeš. Aha… – poručio je Bogdanu Osman tada, ali na zahtev sina Stefana, sve poruke je posle obrisao.

Inače, postoje i oni koji su Bogdana osudili jer je posle najveće srpske zvezde ušao u vezu sa bivšom zadrugarkom, te tvrde da ga Ceca sigurno smatra svojim najvećim ljubavnim promašajem.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM