Proročanstvo Vesne Rivas svet portal svet
Svet

March 13, 2023 20:45

By

O njoj ništa lepo nema da kaže: Ceca je ovog čoveka neizmerno volela, a sad će je njegove reči zaboleti

Cecin bivši prijatelj izneo niz ružnih reči o njoj

Kreator Saša Vidić je neko ko o svim temama uvek govori bez dlake na jeziku. Tako je i sada, u intervjuu za novi broj Sveta govorio o trenutnim aktuelnostima, među kojima je i priča o mitu u Zvezdama Granda.

Pročitajte: Cecin bivši prijatelj tvrdi  – Ceca i Anastasija se oblače kao iz đubreta

Ata images

– Ju, ju… Da ti kažem, ja verujem da traže pare. Možda ne konkretno Snežana, ali mislim da ima tog vaćarenja, da se dešava. Pa, od čega živi Đorđe David? Koje tezge ima? Ja nisam čuo iskreno. Pa svi u žiriju su debelo plaćeni, Đorđe odlično zarađuje. Svi treba Popoviću da dignu spomenik, on ih održava u životu. Isto ona mučena Viki Miljković. Kome ona i gde peva? Tamo je jedino Ana Bekuta prava gospođetina, nju boli uvo za sve. Bosanac isto dobro radi, i mučena Ceca. I dalje postoji primitivna publika koja nju sluša. Na sreću, u sve manjem broju, ali ih i dalje ima, tako za nju ima i dalje – rekao je Vidić, potkačivši staru prijateljicu pa nastavio:

Pročitajte: Vidić otkrio tajne iz Cecine prošlosti  – Arkan je šamarao muža Dragane Mirković, a evo šta je sve ona radila 

Rajko Ristić

– Sve mi je dosadno, neinteresantno. Ja sam to ranije gledao samo zbog Jelene Karleuše. Alo, gospođa je držala šou! Sad mi sve izgleda kao neko poselo, zabava za sirotinju, jeftin rijaliti program. Sve je Karla nosila. Ne postoji svetla tačka sada tamo zbog koje bih gledao taj šou. Jedino što se tamo menja iz nedelje u nedelju je Ceca. Sve je deblja i deblja. Glava joj je porasla na xxxl veličinu. Nema dalje.

Cecin bivši prijatelj otkrio je da je pevačicu svuda blokirao, jer ne želi više da je gleda.

Pročitajte: Vidić dao svoj sud o odevnim kombinacijama Karleuše i Cece – Koja je po vama bolje obučena ANKETA

saša vidić

– Ona mi je na bloku svuda, ne želim da je gledam, fuj, ali mi stalno negde iskače. Video sam neku jezivu kombinaciju nedavno sa nekom perikom, istog momenta mi se slošilo. Sve nedostatke koje smo prikrivali dok smo radili zajedno, ona sad izbacuje u prvi plan. One tanane nožice gura svuda, još obuje neke roze čizmice.
Kao kancelarijska službenica iz debele provincije. Nju kao frizer da oblači. Kad sam ja vodio računa o njoj imala je stila, kosu, sad je grozno. Čak i ona mučena perika zasebno ne izgleda toliko loše, ali sve skupa je grozno, fuj i bljak. Ne kažu džabe, pobegao si iz sela, ali ono iz tebe neće nikad. Čim nije pod nadzorom profesionalca, selo izbija iz nje. Treba da se ponosi time, a ne kao ona je gospođa, ali na seljački
način. Ne ide to, ne, ne. Kad joj vidim negde sliku, tri dana sreće nemam.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES