ceca u gaćicama
Svet

18 Maja, 2022 22:06

Novac i moć nisu presudni: Ceca otkrila šta je bitno da bi sa nekim ušla u vezu

Cecin ljubavni život nešto je za šta se javnost interesuje otkada se pevačica Svetlana Ražnatović pojavila na sceni. No, folk diva nikada nije želela mnogo da govori o svojim partnerima, osim kada je bio u pitanju njen suprug Željko Ražnatović. Medijima je uvek davala informacije na kašičicu, ali je u intervjuu za Kurir otkrila kakav je muškarac može osvojiti.

Rajko Ristić

Cecin ljubavni život na čekanju

– Trenutno moj mozak može samo da zaintrigira unuk Željko i profili na Instagramu, gde gledam uređivanje stanova (smeh).

Ostvarena ste žena, najveća zvezda na ovim prostorima. Koliko je teško muškarcu da vas osvoji i prati, šta mora da ima da bi privukao vašu pažnju?

– Kao što ste sami rekli, ostvarena sam žena, te je veoma teško da neko privuče moju pažnju. Sebi sam sve stvorila, te meni ne treba neko ko će da me fascinira kulama i gradovima. Ako me razumete šta pričam. Jednostavno, hemija se desi između nekih ljudi ili se ne desi, koliko god možemo mi da silimo nešto, ta hemija sve postavi na svoje mesto.

odnos anastasije i bogdane ražnatović

Rajko Ristić

Pročitajte: Cecin ljubavni život: Evo koga je sve ljubila pre Bogdana

Anastasija je nedavno izjavila da se na njenom licu vidi da je srećna i zaljubljena. Da li i vi, na osnovu njenog lica i ponašanja, vidite neku promenu kod nje?

– Anastasija i ja imamo veoma otvoren odnos i pričamo o svemu, tako da ne moram da tumačim grimase na njenom licu kako bih znala kako se oseća i slično. Jednostavno je, zrači pozitivno, što mene, kao roditelja, čini najsrećnijom.

Bliži se Anastasijin i vaš prvi zajednički nastup. Ko ima veću tremu?

– Nema treme, biće to sjajan nastup. Nas dve ćemo sigurno napraviti atmosferu za pamćenje.

Nedavno je otvorila i svoj kozmetički salon. Da li ste već išli na neki tretman kod ćerke? Kako se ona snašla u novom biznisu?

– Veoma joj dobro ide, ja sam posetila salon nekoliko dana nakon otvaranja i mogu da vam kažem da sam uživala.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES