Cecina ćerka svet novine svet portal
Svet

May 13, 2024 22:00

By

Stižu novosti iz Sevilje: Ceca Ražnatović saopštila najvažnije vesti o Anastasiji

Cecina ćerka se vraća na muzičku scenu, govorkanja sve jača

Folk diva Ceca Ražnatović progovorila je velikom uspehu koji je postigao njen sin Veljko Ražnatović, a tada ga je podsetimo, bodrila iz prvih redova, a kada je odneo pobedu, rasula se na komade. Ali, kakve planove i poteze ima Cecina ćerka saznajte iz teksta u nastavku…

Cecina ćerka svet novine svet portal

Ata images

Cecina ćerka još nije sigurna da li se vrača na scenu, brat Veljko niže uspehe

– Jeste osvojio je bronzanu medelju na Evropskom prvenstvu u boksu, na koju sam izuzetno ponosna, kako ja, tako i čitava naša porodica. Zvezda je upriličila prijem, bokserski klub, zato što je to prva osvojena medalja na Evropskom prvenstvo, a on je Zvezdin bokser. To meni kao roditelju može da imponuje i to su mnogo lepe stvari, na šta sam jako ponosna.

Pročitajte Đini Džinović u porodičnoj kući ukazana lekarska pomoć – Haris ne želi da paniči, čeka rezultate

– To kada je osvojio medelju, pa zato što je to bujica emocija, gledam svoje dete koje se godinama trudi da postigne to što je postigao, i naravno da su krenule emocije iz mene, to su bile suze radosnice. Nisam, jednostavno, htela da ih krijem, uživala sam u njegovoj pobedi, istakla je ona, a na pitanje šta mu je poručila kasnije, kada su ostali sami, Ceca kaže:

Cecina ćerka svet novine svet portal

Ata images

– Pa nema šta da mu poručujem, mi živimo zajedno tako da svakodnevno pričamo na svaku temu. Samo sam mu rekla: “Znaš, učinio si me jako ponosnom” i on je rekao: “Hvala, majko“. Znam da zna šta je osećam.

Pročitajte Cecino priznanje sve zgranulo – Ovi poznati muškarci su na njenoj tajnoj top listi 

Prokomentarisala je kratko i Evroviziju, i to u momentu dok je veliko finale bilo u toku. Kao favorite je izdvojila:

Cecina ćerka svet novine svet portal

Ata images

Cecina ćerka pravi velike planove a majka nije obaveštena?

– Gledala sam samo prvo polufinale kada je naša Teya prva prošla, i mnogo sam srećna zbog nje. Sem što je dugo poznajem i znam kakav je umetnik, znam prvenstveno kakva je devojka, to mi je jako bitno. Ona je sa Anastasijom pre počela da sarađuje nego sa mnom, ali o toj devojci mogu da kažem sve najlepše.

Pročitajte Ceca Ražnatović sve iznenadila vestima o novom dečku – Najsrećnija sam… FOTO

– Drugo polufinale nisam bila zainteresovana mnogo da gledam, sav taj muzički izbor mi se nije dopao… Dopada mi se Grkinja, eto Kipar, Hrvati, Slovenci, nabrojala sam sve ove naše. Pa ko nije za svoga, nije ni za drugoga – rekla je Ceca kroz smeh.

Cecina ćerka svet novine svet portal

Ata images

Na pitanje o Anastasiji i spekulaciji da se vraća na scenu, te da je snimila pesmu sa Elenom Kitić, Ceca je kroz smeh poručila:

Pročitajte Anastasija Ražnatović menja život iz korena – Život u Španiji više ne dolazi u obzir

– Ja nisam Anastasijin pi-ar, pitajte nju!

Evidentno je da Cecina ćerka sprema iznenađenje kojem se niko ne nada…

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Photo: F.S./ATAImages