Nasledstvo Željka Ražnatovića
Svet

June 13, 2022 22:36

By

Ceca progovorila iskreno o svojoj deci: Ne želim da Veljka porede sa Arkanom

Cecina deca su učena da budu svoja

Pevačica Ceca Ražnatović kaže da Veljka i Anastasiju odmalena uči da budu svoji, a ne Arkanova i njena kopija. Folk zvezda je ponosna što su joj naslednici izrasli u dobre i vaspitane ljude, koji su uz to i uspešni, što nije bilo lako, jer su deca poznatih roditelja.

Cecina deca neće da budu kopije svojih roditelja

– Uvek sam govorila Veljku da ne sme nikada da dozvoli da ga upoređuju sa ocem. Rekla sam mu: “Koliko ja znam, on je Željko, a ti si Veljko.” To isto je važilo i za Tasu, ja sam Ceca, a ona je Anastasija. Nije njoj kompliment kada kažu: “Ova mala je ista Ceca.” Svako ima svoj put, jedna Ceca već postoji, nema potrebe za drugom – kaže pevačica i dodaje da je Anastasija rado prihvatila njene savete.

Cecina deca

Veljko Ražnatović/ Ata images

Pročitajte: Da li je moguće da je ovo uradila – Ceca objavila snimak na kome je samo u gaćicama (VIDEO)

– Sve ono što sam joj govorila očigledno je urodilo plodom jer moja ćerka zbog toga neće da nas dve snimimo duet. Nadam se da ću je nekako ipak ubediti da ukrstimo glasove. Potpuno je razumem što je protiv tog dueta, jer bi nas svi upoređivali. Kada sam ja počinjala karijeru, najveće zvezde bile su Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Dragana Mirković, ali ja nikada nisam želela da budem jedna od njih. Trudila sam se da budem i ostanem samo svoja.

Ceca veruje da će Anastasija napraviti dobru karijeru i, poput nje, jednog dana zapevati pred punom “Marakanom” ili Ušćem.

Cecina deca

Ata images

– To bi mi bila životna nagrada. Svaki roditelj želi da ga dete prevaziđe. Kada bude zakazala neki veliki koncert, biću u organizaciji svega toga i pomagati joj koliko mogu.

Ovo su stvari koje deca zamere Ceci

Naša najveća folk zvezda kaže da deca kritikuju jedino kada im se ne javlja na telefon.

Cecina deca

Ata images

– Da otputujem na Fidži i da nemam dometa, Veljko i Anastasija bi me pronašli. Tasa bi mi rekla: “Ženo, što mi ne odgovaraš, šta je s tobom?”, a Veljko: “Svetlana, stvarno nije u redu da me ignorišeš.” Žao mi je što ne mogu više da putujem, jer imam dosta obaveza. A i da vam kažem iskreno, više mi je muka i od aviona i od hotela. Željna sam kućne atmosfere – završava Ceca.

 

IZVOR: Kurir/Informer

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES