Cecina želja
Svet

October 14, 2022 15:47

By

Ceca nije više tako fina: Odlučila da Karleuši zauvek zatvori vrata Granda

Cecina želja ispunjena – Zvezde Granda će se emitovati na Pinku

Već neko vreme bilo je neizvesno na kojoj televiziji će se emitovati muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, a sada je doneta odluka da to bude televizija Pink, o čemu je progovorila i folk diva Ceca Ražnatović:

Pročitajte: Ne oprašta – Karleuša neće da čuje za Grand, evo zbog čega 

Ata images

– Nagovala sam Željka Mitrovića da kupi “Zvezde Granda” koje su najgledaniji format tog tipa. Smatram da im je mesto na najgledanijoj komercijalnoj televiziji “Pink”. Drugo, setimo se da su gledaoci uživali u “Pinkovim zvezdama”, tako da sada mogu slobodno da kažem da se vraćam svojoj kući. Što bi se reklo, istorija se ponavlja – rekla je Ceca za Blic.

Inače, direktor “Pinka”, Željko Mitrović i vlasnik “Granda” su postigli dogovor pa će se nova sezona ovog takmičenja emitovati na “ružičastoj” televiziji.

Iako se spekulisalo da će “Zvezde Granda”, ostati na Prvoj televiziji, došlo je do promene, a emitovanje nove sezone će početi početkom novembra.

Pročitajte: Karleuša ponovo potkačila Cecu – Ražnatovićkin oštar odgovor će je zaboleti 

Instagram printscreen

Podsećamo da nedavno Saša Popović nije mogao da odgovori novinarima gde se emitovati šou koji se snima pod njegovom dirigentskom palicom. On je podsetio sve da Lepa Brena i on više nisu vlasnici “Granda” i da on vodi pregovore ni gde će se “Zvezde Granda” emitovati niti ko će sve biti u žiriju.

Jelenu Karleušu nećemo više videti u Grandu?

Jelena Karleuša je godinama bila stalni član žirija “Zvezda Granda” i kako voli često da istakne, otkad ona nije deo ekipe emisija ima znatno manju gledanost, što je Saša Popović demantovao.

Međutim, nesumnjivo je da su brojni gledaoci želeli da ponovo gledaju JK kao članicu žirija ovog takmičenja, no nova odluka govori da se to ipak neće desiti, čak i kada Ražnatovićka više ne bi bila deo tima.

Pročitajte: Ceca progovorila o Zvezdama Granda, pa spomenula Jelenu Karleušu

Ata images

S obzirom na to da je Cecina želja bila da se “Zvezde Granda” emituju na Pinku, te da je Željko Mitrović na njen nagovor pristao na to, jasno je da za Karleušu tu neće biti mesta.

Naime, pored toga što je u sukobu sa Cecom, Jelena nije u dobrim odnosima ni sa Mitrovićem, na čijoj televiziji već godinama nije gostovala.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM