scandal

June 5, 2019 00:30

By

ČEKAO SAM ZLATU 25 GODINA, NIJE NAM USPELO DA IMAMO DECU: Šok ispovest njenog MUŽA o pevačicinom ŽIVOTU

Zlata Đurković prvi put u “Zadruzi” progovorila je o svojoj porodičnoj situaciji.

Naime, ona je istakla kako sa svojim mužem nema dece, već da oboje imaju naslednike iz prvog braka.

“Vlada ima dvoje dece i ja imam dvoje dece. Mi nemamo zajedničku decu. Mi živimo sa decom. Mi smo zajedno dugo, ali smo u braku 6, 7 godina. Prvi put smo bili zajedno pre 22 godine. Ja se nisam pre Vlade udala, to je ružan deo moje prošlosti. Moja deca viđaju oca konstantno. Planirala sam decu sa Vladom, ali nije uspelo. Imamo decu i trudimo se da ih izvedemo na pravi put. Mi idemo zajedno i na ručkove i na večere. Sa majkom Vladinih klinaca smo u super odnosima”, ispričala je Zlata, a piše Pink.

Njena ispovest iz Vladimira Novakovića izmamila je njegovu stranu priče.

“Zlatu sam upoznao pre 25 godina. Studirala je političke nauke i nije se bavila pevanjem. Ja sam bio mlad, pun sebe, vozio dobra kola. Mislio sam da je ceo svet moj. A ona, ni da čuje. Kratko je sve trajalo. Zaljubio sam se kao tetreb. Nije ni njoj bilo svejedno, ali je ona jednostavno takva da neće da bude ni u čijoj senci. Ja onako iz očaja i besa, odvedem je na Kalemegdan ispred crkve Svete Petke i zakunem joj se da ću kad-tad da je oženim”, ispričao je Novaković i dodao:

 

View this post on Instagram

 

Do kraja…@vlada.novakovic

A post shared by Zlata Djurkovic Official (@zlatadjurkovic) on

“Putevi su nam se razišli, ona je imala svoju priču, ja svoju, ali je sve vreme i sa njene i sa moje strane ostao taj žal što nismo uspeli. Pričali smo mnogo puta o tome. Pre pet godina, kao već ostvareni ljudi, obnovili smo tu ljubav i venčali se. Imamo zajedničku obavezu da svu decu izvedemo na pravi put i da završimo u nekoj skromnoj kućici na moru. Takav je dogovor. A i zakleo sam se pre 25 godina. Šalu na stranu, ništa ne dugujemo jedno drugome, finansijski ne zavisimo jedno od drugoga, samo smo zavisni od ljubavi”, zaključio je Vladimir.

Vlada je istakao da mu supruga veoma nedostaje, ali da će je vrlo rado sačekati još neko vreme dok ne izađe iz “Zadruge 2”.

“Dužni smo i zahvalni Bogu što nas je opet spojio. Evo rastavi nas na neko vreme ova ‘Zadruga’, ali kad sam čekao 25 godina, sačekaću još koliko treba”, završio je on.

https://svet-scandal.rs/vesti/nakon-sinocnjeg-skandala-evo-gde-se-nalazi-zlata/

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram