Najmlađa ćerka Aca Pejovića
Svet

12 септембра, 2023 22:15

By

Cela estrada na proslavi punoletsva: Pejovićeva najmlađa ćerka izgleda kao boginja, pogledajte kako se skockao srpski džet set FOTO

Najmlađa ćerka Aca Pejovića večeras je proslavljala punoletstvo

Jedan od najvećih šarmera među pevačima, Aco Pejović i njegova supruga Biljana koji svojim odnosom i brakom iz kojeg imaju tri naslednice mogu poslužiti svima za primer, danas su najponosniji roditelji na svetu i imaju i te kako dobar povod za slavlje.

Najmlađa ćerka Aca Pejovića

Naime, najmlađa ćerka Aca Pejovića i njegove lepše polovine napunila je osamnaest godina, a za ovako bitan datum organizovana je i gala proslava u jednom od najprestižnijih hotela, „Crowne Plazi“ u Beogradu.

Najmlađa ćerka Aca Pejovića

ATA IMAGES

Fotoreporterima nije mnogo trebalo da se okupe i ovekoveče to kako se za svoj poseban dan skockala lepa Iva, a ono što smo putem fotografija uspeli da uočimo jeste da je ona pažljivo odabrala stajling u kojem je blistala.

Najmlađa ćerka Aca Pejovića za ovu priliku odenula je raskošnu bordo haljinu sa čipkanim i, reklo bi se, ručno izrađenim detaljima, a za frizuru je odabrala elegantne lokne koje je pokupila i istakla svoje prelepo lice.
Svedena, ali veoma otmena šminka učinila je da pevačeva naslednica izgleda poput prave princeze, a ono što je svima zapalo za oko jeste i skupocen nakit kojim je upotpunila stajling piše Story.

Najmlađa ćerka Aca Pejovića

Ne sumnjamo da će se pored ćerki na proslavi najbolje provesti ponosni roditelji, a nesumnjivo i svi ostali. Na proslavu Ivinog rođendan pojavile su se skoro sve poznate ličnosti ukljulujuči i Dejana Stankovića sa suprugom Anom Aćimović, porodicu Živojinović, Aleksandru Prijović, Sašu Popovića i Suzanu Jovanović, Snežanu Đurišić partnerom Vanjom Miloševićem i mnoge druge.

U galeriji ispod pogledajte kako se skockao srpski džet-set za proslavu Ivinog punoletstva, bilo je izvanredno…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images