Ćerka Aca Pejovića
bravo

24 Septembra, 2022 10:00

Aco i Biljana Pejović u suzama, srednja ćerka Marija ih je ostavila bez teksta (foto)

Ćerka Aca Pejovića ponos je čitave porodice

Jučerašnji dan porodica Pejović pamtiće do kraja života. Proslavljeni folker i supruga Biljana imali su ogroman razlog za slavlje, a sreću im je donela njihova srednja ćerka, Marija. Poznato je da su ćerke MagdalenaMarija i Iva Biljani i Acu sve na svetu i kada su one zdrave i srećne njima više nište ne treba, ali kada život donese ovako prelep događaj mesta za suze radosnice ima na pretek.

Pročitajte: I to se dogodilo – Aco Pejović porodicu obradovao najlepšim vestima, ovo se dugo čekalo (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)


Naime, Biljanina i Acina srednja ćerka juče je obradovala članove svoje porodicu diplomom Medicinskog fakulteta. Mlada doktorka je fakultet završila u roku sa prosečnom ocenom 10. Vesna Milanović Pejovićeva prijateljica i voditeljka na svom Instagramu čestitala je Mariji na ostvarenju životnog cilja:

Pročitajte: Porodična tragedija mu je obeležila život – Aco Pejović progovorio o rođenom bratu – Greška lekara ga je koštala života

Ćerka Aca Pejovića

Foto: Instagram

Ćerka Aca Pejovića

Foto: Instagram

„Moja izabrana ljubav. Ono kad oduvaš Medicinski fakultet.“

Čestitke su stizale sa svih strana, a slavlje će, verujemo tek uslediti poput onog kada je starija ćerka Aca Pejovića završila Fakultet organizacionih nauka pre nekoliko godina.

 

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Žarko Radovančev