Ćerka Alekse Balaševića
Svet

1 Novembra, 2022 09:00

Odmah ćete pogoditi na koga liči: Aleksa Balašević konačno pokazao kako izgleda njegova ćerka

Ćerka Alekse Balaševića je već lepotica

Porodica Balašević je pre godinu i po dana odlaskom muzičkog genija, Đorđa Balaševića, izgubila mnogo, ali je u septembru mesecu ponovo dobila razlog za sreću i radost, kada je na svet stigla Vera, ćerka Alekse Balaševića,

Pročitajte: Ovde je stanovala vanvremenska ljubav – Olivera Balašević otvorila vrata doma koji su ona i Đole godinama gradili

Iako su i do sada Aleksa i njegova supruga Nikolina objavljivali fotografije svoje mezimice, juče su prvi put njeno lice prikazali izbliza, a mnogi su „ostali zatečeni“ izgledom malene lepotice.

Naime, ikao veoma mala, ćerka Alekse Balaševića već ima veoma izražene crte lice, po kojima se vidi da je slika i prilika svog oca, a samim tim i slavnog dede koji, nažalost, nije dočekao da u naručju drži svoju treću unuku.

Pročitajte: Balaševićeva kuća na moru će vas ostaviti bez daha – Đoletov sin pokazao u kakvom raju uživaju

Instagram

Uz fotografije koje je objavio, Đoletov sin je napisao:

– I opet tornjevi tuku, na Svetog Luku… Vera je obula moje prve patike iz 1995. godine.

Iako je tek nedavno rođena, Aleksa je nedavno najavio da će Vera uskoro posetiti Jerusalim, gde su se njeni roditelji pre tri godine, uz blagoslov, zaručili.

– Sveta Zemljo, vidimo se uskoro, stiže ti nova najmladja hadžija u posetu. Mir u svetu, ljubav za sve dobre ljude ove planete.

Instagram

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM