Ćerka Anđelke Prpić
Svet

30 маја, 2023 09:00

By

Oglasila se emotivna Anđelka Prpić posle dužeg vremena: Ovo su novosti o njenoj ćerki FOTO

Ćerka Anđelke Prpić ima prelepu sobicu 

Glumica Anđelka Prpić i njen partner Marko dobili su ćerku kojoj su dali ime Čarna, po Anđelkinoj ulozi u seriji „Žene sa Dedinja“.

Pročitajte Porodila se Anđelka Prpić – Ćerka dobila prelepo, retko, ime koje za glumicu ima posebno značenje

Ćerka Anđelke Prpić

Ata images

Anđelka o drugom stanju nije govorila u javnosti, ali je na društvenim mrežama neretko delila fotografije i pokazivala kako uživa u trudnoći.

Nekoliko dana pred porođaj, Anđelka je na svom Instagramu pokazala kako su ona i njen izabranik opremili sobu za bebu. Prpićka je snimila beli krevetac koji se nalazi u njihovoj dnevnoj sobi. Uz to, ona se snimila i sa ogromnim plišanim medom, koji je kupila upravo za svoju naslednicu.

Pročitajte Sve puca od ljubavi i sreće – Prva fotografija Anđelke Prpić sa venčanja, Marko ne skida osmeh sa lica FOTO

Ćerka Anđelke Prpić

– Glumica i njen partner su manje-više završili opremanje dečje sobe. U početku će beba biti sa njima u bračnoj sobi, a svakako je i kutak za bebu završen. Morali su da plate određene radove, dok je za opremu za bebe, kolica i sve što ide uz to ugovorila kompenzaciju na Instagramu. Svi se u porodici raduju dolasku novog člana, pa će se i proslaviti kako dolikuje – rekao je izvor za „Kurir“.

Pročitajte Anđelka Prpić zbog skandala i stresa završila kod lekara – Nemam želju da se javim na telefon 

Ćerka Anđelke Prpić

Podsetimo, Anđelka se od bivšeg supruga Daria Prpića zvanično razvela pre dve godine, sa njim ima sina Jakšu. Glumica nije davala izjave za medije, a šuškalo se da i sada čeka dečaka. O njenom novom izabraniku za “Blic” televiziju je u emisiji “Metar moga sela”, pričao njen otac.

Pročitajte Ne može više da izdrži pritisak – Otac Anđelke Prpić javno progovorio o ćerkinom skandalu, njegove reči režu

Ćerka Anđelke Prpić

– Evo sad stiže i drugo dete, kao što znate. Ja je podržavam u svemu, to je moje dete, ja je nisam ni udavao – rekao je Anđelkin otac.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images