Svet

11 маја, 2023 13:07

By

Sedmogodišnju ćerku poznate voditeljke držali za noge i pesničili: Ana Mihajlovski se načisto slomila, oglasila se potresnim rečima FOTO

Ćerka Ane Mihajlovski doživela vršnjačko nasilje

Domaća javnost, a i šire, ostala je nema i potrešena masakrom u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u kom je trinaestogodišnjak iz očevog pištolja usmrtio osmoro svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja ove škole.

Pročitajte Ćerku Nikoline Pišek je samo Bog sačuvao od smrti u školi – Voditeljka se oglasila potresnim rečima

Ćerka Ane Mihajlovski

Foto: Ata images

Naime, na ovu temu niko nije mogao da ostane imun, te se neretko poznate ličnosti sa svojim stavovima, oglašavaju na ovu temu. Voditeljka, influenserka i po struci, pravnica, Milica Kon, otkrila je šokantne detalje, u emisiji „Amidži šou“, o vršnjačkom nasilju kroz koje njeno dete prolazi već godinama unazad.

Pročitajte Ubijena ćerka Zvezdine legende – U nezapamćenom masakru u Beogradu stradalo dete proslavljenog odbojkaša

Ćerka Ane Mihajlovski

Insatgram Screenshot

– Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, ne svima – istakla je ona.

Pročitajte Srce krvari i raspada se – Dragan Kobiljski sa suprugom posetio mesto gde mu je stradala mezimica FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Mihajlovski (@ana_mihajlovski_)

Na ovu njenu priču nije mogla da ostane imuna ni glumica i voditeljka Ana Mihajlovski, te je putem svog instagram profila otkrila da i njeno dete prolazi kroz sličnu situaciju.

– Zašto ne mogu da se zaustavim? Evo su odgovori. Ova priča je nažalost tačna. Nisam želela da pričam o svojoj deci i našim iskustvima, ali i moj sin ide u isto odeljenje i on je našamaran u prva dva meseca prvog razreda od strane dva dečaka, a osim razgovora škola zaista nema mehanizme. Inače mi je dete dobilo diplomu za najboljeg druga u razredu, nije „zaslužio“ šamaranja. Mi nemamo adekvatne mehanizme za rešavanje nasilja u školama i profesorima jesu vezane ruke. Mi što vrištimo danas više od svih, verujte mi, vrištimo zato što se osećamo ugroženo već predugo – istakla je Mihajlovski i uz ove reči prikačila je video klip iz emisije „Amidži šou“.

Pročitajte Sina Saše Joksimovića napali na Vračaru – Glumac otkrio šta su deca radila njegovom nasledniku

Ćerka Ane Mihajlovski

Instagram Screenshot

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Instagram