Razvod Ane Nikolić
Svet

January 8, 2023 10:00

By

Rasta joj ovo neće oprostiti: Ana Nikolić puca od ponosa, konačno pokazala ćerku FOTO

Ćerka Ane Nikolić izrasla je u pravu lepoticu

Bivši supružnici, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta pre nepunih pet godina dobili su ćerku Taru koja je centar njihovih svetova. Iako su prolazili kroz razne faze u odnosu nakon razvoda, oboje su shvatili da je zarad Tarine dobrobiti najbolje da njeni roditelji normalno komuniciraju. To je prvi ispoštovao Rasta, s obzirom na to da kada ga je bivša supruga nedavno javno isprozivala nije želeo da joj uzvraća ružnim rečima.

Pročitajte: Ne može niže – Ana Nikolić ponovo u jeku skandala,Tara joj ovo neće oprostiti FOTO

Ćerka Ane Nikolić

Foto: Ivan Vučićević

Međutim, ovo joj sigurno neće oprostiti. Ana i Rasta nikada javno nisu predstavili naslednicu, ne objavljuju na društvene mreže njene fotografije smatrajući da treba da zaštite njeno detinjstvo i odrastanje od medija i paparaca. Ipak, pevačica je pre nekoliko dana napravila presedan. Naime, Tara je mamu učinila veoma ponosnom pa je Ana time morala da se pohvali svojim pratiocima na “Instagramu”.

Ćerka Ane Nikolić imala je prvu baletsku priredbu nekoliko dana pred Novu godinu, a ponosna mama nije mogla da zadrži suze. Nakon završetka priredbe, Tara je uživala sa drugaricama a Nikolićeva je zabeležila taj trenutak uz duhovitu opasku:

Pročitajte: Trenutak na podu hodnika zasenila je nova fotografija – Kako je Ana Nikolić na sebe stavila doživotni pečat FOTO

Ćerka Ane Nikolić

Foto: Instagram

“Idem sama da se kaznim” – napisala je Ana svesna šta je učinila.

Svi su mogli da primete da je ćerka Ane Nikolić mnogo porasla, te da je sada prava devojčica koja likom neverovatno podseća na tatu, Stefana. Komplimenti na račun Tarine priredbe i čestitke nizale su se u komentarima fotografije, a Ana je sve sa oduševljenjem čitala i zahvaljivala se u naslednicino ime.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram