Ćerka Darka i Kaće Lazić svet novine svet portal
Svet

June 11, 2024 14:30

By

Darko i Kaća odabrali retko ime za ćerku od četiri slova: Sudbina je umešala prste, ona će biti simbol…

Ćerka Darka i Kaće Lazić dobiće prelepo ime

Folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina nedavno su objavili divne vesti, da čekaju svoje prvo dete a uz to otkrili su i da čekaju devojčicu. Sada nakon ovih prelepih vesti oduševili su javnost sa još lepšim – ćerka Darka i Kaće Lazić zvaće se Srna.

Ćerka Darka i Kaće Lazić dobiće ime sa moćnim značenjem 

Nakon što su obelodanili da stiće ćerkica, poznati folker otkrio je kako su došli do zajedničkog dogovora da se ćerka baš zove Srna. 

Pročitajte Slika s bivšom obišla društvene mreže – Darko Lazić sa Anom Sević pored trudne supruge FOTO

– Kaća i ja smo pričali o tome i složili smo se da bude Srna. To ime mi je nekako milo. Voleo bih da ostane tako, a ako ne bude, biće onako kako Kaća odluči, za sada je Srna – rekao je pevač za emisiju “Ekskluziv”.

Ćerka Darka i Kaće Lazić svet novine svet portal

Instagram

Podsetimo, par je obnovio vezu posle 14 godina, a prošle godine su svoju ljubav krunisali brakom.

Ime Srna simbolizuje osobu koja je stidljiva i veoma ranjiva, te je zbog nedostatka agresivnosti shvaćena kao simbol naših instinktivnih moći.

Poreklo imena Srna i dalje nije poznato, ali se veruje da potiče iz naroda koji je izmislio reč “srna”, ali je to takođe nepoznanica.

Ćerka Darka i Kaće Lazić svet novine svet portal

Instagram

Podsećanja radi, budući da je poznato da su ona i Darko bili zajedno pre 14 godina, a potom raskinuli i nastavili sa svojim životima sve dok ih sudbina opet nije spojila, mnoge je zanimalo da li je ikada pomislila da će se udati za Darka i imati dete sa njim.

Ćerka Darka i Kaće Lazić – Sudbinaje ovde očigledno umešala prste 

– Pre 14 godina kada smo raskinuli, ubedila sam sebe da nam nije suđeno i da nećemo biti zajedno, pa mu zato sada s vremena na vreme kažem da ne mogu da verujem da smo opet zajedno i da ćemo imati dete – napisala je ona uz njihovu zajedničku fotografiju nastalu u periodu kada su prvi put bili zajedno.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images