Ćerka Đorđa Davida proslavila osmi rođendan
Svet

22 августа, 2022 12:45

Ostvario svoju najveću želju: Čestitke pljušte sa svih strana, Đorđe David plače od sreće (foto)

Ćerka Đorđa Davida proslavila osmi rođendan, muzičar nikad srećniji

Muzičar Đorđe David, poslednjih godina i mentor i član žirija u “Zvezdama Granda”, juče je na Instagramu objavio nekoliko emotivnih rečenica povodom osmog rođendana svoje kćerke Staše. Iskreno je priznao da će napisati rečenicu sa kojom se, oduvek šalio dok mu malenica nije ušla u život.

Pročitajte: Đorđe David potkačio Karleušu – Ona mu odgovorila u svom stilu

– Kad vidiš kako rastu, vidiš kako mi starimo. Ogroman ponos, ljubav, ogromna briga i borba da joj sve u životu bude kako treba. Oplemenila me je, objasnila – dok dišem, biće centar mog sveta. Hvala ti nebo što si mi je dalo – napisao je muzičar ispod kćerkine fotografije, a čestitke su stizale sa svih strana.

Pročitajte: Đorđe David isprozivao Balaševićevu ćerku – Ne znam zašto se mala neuspešna ćerka bavi mnome

Podsećanja radi, rok muzičar Đorđe David u braku je sa Anom Mirčetić, koja mu je 2014. godine rodila ćerku Stašu. Iako u brojnim intervjuima muzičar naglašava da je u njegovom privatnom životu sve kako treba, medije neprestano zanima zbog čega on ne živi sa suprugom i ćerkom.

Pročitajte: Svima im je odbrusila – Đorđe David ispljuvao Milicu i Sašu a onda je usledio neočekivani obrt

‒ Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje ‒ izjavio je svojevremeno David za medije, a izgleda da se na tom planu do danas ništa nije promenilo.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: CDM.rs

FOTO: ATA images