Ćerka Dragane Mirković
Svet

26 Septembra, 2022 15:30

Zloupotrebljena sam… Dragana Mirković i Toni Bijelić pogođeni Manuelinom odlukom, desila se strašna stvar

Ćerka Dragane Mirković donela drastičnu odluku, kraj je

Ćerka Dragane Mirković napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama kada je pre nekoliko meseci otvorila nalog na Instagramu. Budući da folk zvezda nikada nije eksponirala decu u javnosti, svi su želeli da znaju kako Marko i Manuela izgledaju, čime se bave, kako žive…

Pročitajte: Dragana Mirković uživa u bogatstvu, dok njena sestra živi skromno i radi za platu

Dragana Mirković sa sinom

Rajko Ristić

I sve je bilo u redu do pre nekoliko dana. Manuela Bijelić odlučila je da se povuče sa Instagrama, a tim povodom obratila se svojim pratiocima.

– Dragi pratioci, zbog zloupotrebe mojih fotografija od strane nekih novinara, odlučila sam da deaktiviram svoj profil jer ja nisam javna ličnost i ne želim da čitam neistine o sebi. Hvala na razumevanju, puno pozdrava. Manuela Bijelić – napisala je ćerka Dragane Mirković i ugasila profil.

Pročitajte: Okršaj Cecine i Draganine ćerke – Anastasija i Manuela nastavljaju ono što su njihove majke započele

Foto: Instagram Screenshot

Nije poznato na koji način je ćerka Dragane Mirković zloupotrebljena, ali se pretpostavlja da to ima veze sa fotografijom sa Oktoberfesta koju su na pojedinim portalima pratili neumesni naslovi, piše „Hello!“

Dragana i Toni se zbog Manueline odluke još uveknisu oglasili, ali sigurno smo da im je krivo što će njihova ćerka da se povuče sa društvenih mreža. Budući da su roditleji koji su uvek slušali potrebe svoje dece, sigurno smo da je u ovome potpuno podržavaju dok sama ne odluči drugačije.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: Instagram