Kusturicina ćerka
Svet

8 Avgusta, 2022 11:35

Isplivao još jedan skandal sa dvora: Zašto se Kusturicina ćerka nije udala za princa Karađorđevića

Kusturicina ćerka bila u vezi sa princom Aleksandrom III

Za vreme svoje stvaralačke karijere, reditelj Emir Kusturica uvek je bio okružen lepim glumicama. Znao je da kaže da su žene njegova večita inspiracija, ali samo jedna dama je dugi niz godina njegova najveća podrška u svemu.

Supruga Maja Kustirica više od 25 godina sa ovim umetnikom deli one lepe, ali i one teške momente. Maja je završila Svetsku književnost na Filološkom fakultetu, ali je uz svog supruga počela da se bavi produkcijom.

Pročitajte: Emir Kusturica ljubi ovu lepoticu, a svađe među njima sve su češće 

Kusturicina ćerka

Ata images

U javnosti o Maji reditelj ne želi mnogo da priča, ali kada smo ga jednom upitali ko pravi više kompromisa u braku za 25 godina braka, supruga ili on, dao je jasan odgovor i istakao na čemu joj je najviše zahvalan.

Iz velike ljubavi sa Emirom, Maja je rodila dvoje dece, ćerku Dunju i sina Stribora.

Inače, pisalo se dosta i o Dunjinoj sada već bivšoj vezi sa princom Aleksandrom III Karađorđevićem.

Pročitajte: Emir Kusturica – Mećavnik je nastao kao reakcija na gubitak zavičaja 

Ćerka Emira Kusturice

Ata images

– Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli da se eksponira kada su takve stvari u pitanju i da sa njima izlazim javno – govorila je ranije Dunja Kusturica.

Ovih dana Beli dvor se pominje po, navodnim, ne baš sjajnim odnosima između princa Aleksandra II i njegovog sina Filipa, a pisalo se da je u jedan od skandala sa dvora umešana i Kusturicina ćerka.

Naime, kada se okončala veza između Dunje i princa Aleksandra, šuškalo se da ga je ona ostavila zbog raskalašnog života koji on vodi. No, Dunja nikada nije želela da govori o tome.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso/Novosti