Goca Tržan
kao sav normalan svet

October 9, 2022 11:15

By

Raša i Goca ostali nemi na Leninu odluku: Nikad više ništa neće biti isto, da li je svesna šta čini?

Ćerka Goce Tržan krenula je u srednju školu. Lena je pre nešto više od mesec dana postala gimnazijalka,  i to je važan životni korak ne samo za nju već i za samu pop pevačicu koja je svesna da njena mezimica više nije devojčica. Međutim, javnosti je bio interesantan podatak da Lena nije krenula u neku od sve brojnijih privatnih gimnazija, već da će četiri godine pohađati nastavu rame uz rame sa učenicima državne škole, Petnaeste beogradske gimnazije.

Pročitajte: Ivan Marinković ogolio dušu – Ćerka Lena i Goca Tržan mu ovo nikada neće oprostiti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)


Ćerka Goce Tržan time jasno pokazuje da živi život bez ikakvih povlastica kakve se očekuju za dete slavne ličnosti kao što je pevačica, ali u razgovoru za magazin “Story” Goca je stavila do znanja da nikada nije ni nameravala da ćerku uči povlašćenom životu.

Ne znam čime je zaslužila povlastice, pošto i ja živim bez njih – decidno je poručila Goca i navela da se izbor škole koji je napravila ćerka Goce Tržan vodio najpre logikom.

Pročitajte: Bolest muža je presudila, Goca Tržan preživela pakao – Želeo je osvetu a ja sam mu spasila život!

Ćerka Goce Tržan

Foto: Instagram

Nedavno smo se preselili na Miljakovac 1 pa je lokacija obližnjeg Vidikovca bila jedan od faktora. To je odlična gimnazija – objasnila je Goca i i zatim priznala da joj nije svejedno što joj naslednica odrasta velikom brzinom.

Kao i svaka majka, i Tržanova se raznežila kada je shvatila da su godine proletele i da sada ima tinejdžerku u kući. Skoro je gledala fotografije Leninog polaska u školu.
Nedavno sam gledala Lenine slike sa prvog dana osnovne škole i zapitala sam se kad se to tačno desilo, kad je pre prošlo osam godina, od trenutka kada je bila ta devojčica do sadašnjeg kada je već devojka koja ide u moj garderober, stvarno je brzo prošlo i to znaju svi roditelji čija deca idu u školu – rekla je Goca i dodala:

Pročitajte: Goca Tržan teška srca PRIZNALA kako joj je posle svake NEUSPEŠNE VANTELESNE! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Sada će brzo proći i te četiri godine gimnazije a onda ide visoko obrazovanje, ona već ima ideju koji bi fakultet želela da upiše ali to je nešto za šta mora da se mnogo uči. Pričaćemo o tome kada dođe vreme, ali meni nije ni bitno šta će da upiše već samo da bude srećna. Mislim da je glupo da ne završi fakultet ako ima uslove za to, to je vrsta obrazovanja koja će joj doneti i mnogo poznanstava – završila je pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram