Goca Tržan rođendan
Svet

May 24, 2023 13:31

By

Goca Tržan potvrdila vesti, uspela je: Bože, hvala ti za ovo malo biće… FOTO

Ćerka Goce Tržan na korak do punoletstva

Ćerka Goce Tržan nikada nije pokazivala afinitet prema eksponiranju u javnosti ali je ipak zbog svoje majke i te kako omiljena. Goca, takođe nije jedna od onih majki koja želi da se o njenom detetu stalo piše, budući da još uvek nije punoletna. Ipak, nekad su prilike za poneki emociju i tekst sasvim opravdane.

Pročitajte Razvela se Goca Tržan, pevačica otkrila jezive detalje iz braka – Sve je prokockao, osećala sam se bezvredno

Ćerka Goce Tržan

Foto: ATA images

Njena prelepa ćerkica Lena je srednjoškolka, živi kao njene vršnjakinje i svoju privatnost za sada ne namerava da narušava. Izrasla je u lepu mladu devojku i veoma podseća na slavnu mamu iz mlađih dana.

Ćerka Goce Tržan

Rajko Ristić

Ćerka Goce Tržan – Emotivno pismo upućeno mezimici

Kako je Lena juče proslavi 16. rođendan, mama joj je na Instagramu uputila dirljive reči pune ljubavi i ponosa.

Pročitajte Gledaj majku, biraj ćerku – Goca Tržan i Lena briljirale na crvenom tepihu, haljine nikad kraće FOTO

Ćerka Goce Tržan

Foto: Rajko Ristić

– I tako… prođe 16 godina kao da sam okom trepnula, ovo malo biće se odmetnulo i pomalo zakročilo u ovaj naš odrasli svet, pubertet malo popušta (Bože, hvala ti, mislila sam da nikad neće proći i da ću sigurno poludeti ako potraje još malo)… Toliko sam ti toga rekla, jedina moja ćerko, ljubavi ti nije falilo, zagrljaja ti nije falilo, držanja životnih lekcija ti je preko glave… A ono čega uvek nekako fali je zajedničko vreme, da ti češće kažem da te razumem, da sam ponosna na to kako se boriš sa svim izazovima, da osećam tvoje strahove i tuge.

Pročitajte Bivši muž Goce Tržan sa suzama u očima progovorio o odnosu sa ćerkom Lenom – Nemamo kontakt, ali to nije moj izbor

Ćerka Goce Tržan

ATA/IMAGES

– I mogu samo da ti kažem biće sve u redu. Život je lep, raduj se. Šta god da se desi, mi te čekamo da te podržimo, ohrabrimo, obrišemo ti suze i vratimo te u ovaj grozni odrasli svet. Uvek upamti da si zauvek moja, iako si svoja. Srećan ti rođendan, Leno. Volimo te – raznežila je Goca pratioce na Instagramu.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević