Melina napala Harisa
Zapušila usta svima

4 Juna, 2022 13:00

Kako će tata reagovati na ovo? Đinu Džinović napali na Instagramu, njen odgovor je sve iznenadio

Ćerka Harisa i Meline Džinović prava je zvezda Instagrama. Iako se pevaču baš i ne dopada način na koji se osamnaestogodišnja Đina eksponira, Melina nema ništa protiv njenih aktivnosti u virtuelnom svetu. Ali, pratioci na društvenim mrežama umeju da budu surovi, pa i da postavljaju provokativna pitanja…

Ćerka Harisa i Meline Džinović na meti negativnih komentara

– Zašto si toliko utripovana materijalnim stvarima i pokazivanjem vile – pitali su Đinu u nedavnom Q&A “intervjuu” na Instagramu. No, imala je spreman odgovor:

Pročitajte: Ćerka Harisa Džinovića otvorila vrata porodičnog doma: Zavirite u kuću vrednu 2 miliona evra (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

– Ja smatram da nisam, možda grešim… Veoma sam srećna što imam ovakve roditelje, a isto tako smatram da ne bih mogla da se bavim ovim poslom (TikTok, Instagram – ne smatram da je to posao, ali ne znam kako drugačije da se izrazim), kad bih samo snimala glavu na beloj pozadini. Ja snimam svoje aktivnosti tokom dana, gde idem, s kim, kako sam se obukla… I to vas privlači da me “zapratite”. Snimala ili ne, opet ću se tako obući, opet ću tu i tu izaći, tako moj život zapravo izgleda. Veoma sam zahvalna na svemu, videli vi to ili ne, naravno da cenim i delim ono što imam, da pomažem životinjama i deci, novčano ili u nekim drugim formama. Takve stvari se ne kače, jer šalju pogrešnu poruku i ne rade se da bi se objavljivale – objasnila je Đina.

Pročitajte: Ogromno slavlje u domu Harisa Džinovića! Đina objavila prelepe vesti, pršte POLJUPCI sa dečkom fudbalerom!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

– Imam sreću da moji roditelji mogu i žele da mi priušte finije stvari, ali to ne zloupotrebljavam. Na primer, osim patika i tri tašne koje posedujem, 99 odsto stvari je iz Zare. To mi odgovara, sama raspolažem svojim mogućnostima, i draže mi je da za iste pare uzmem sedam top stvari u Zari, nego markirane pantalone koje ću jednom obući.

FOTO: Bojan Vuković