Đina Džinović letovanje
Svet

May 16, 2023 09:00

By

Stiže beba, on je krivac: Haris i Melina Džinović pogođeni Đininim saopštenjem FOTO

Ćerka Harisa i Meline Džinović pokazala svoju bebu ljubimca

Uprkos negodovanju roditelja Harisa i Melina Džinović po pitanju društvenih mreža, Đina je otvorila Instagram i Tik tok i vrlo je aktivna na ovim platformama. Mada vrlo mlada ćerka Harisa i Meline Džinović ima jasan stav o tome kako želi da vodi svoj život, a korak po korak ona lagano ide ka zacrtanom cilju.

Pročitajte Ćerka Harisa Džinovića porodici zadaje glavobolje – Đina sada ljubi ovog lepotana (foto) 

Ćerka Harisa i Meline Džinović

Foto: ATA images

Njeno angažovanje prati preko 125 hiljada ljudi, najpre njenih vršnjaka, a moglo bi se reći da je u kratkom periodu ona postala jedna od popularnijih blogerki. S obzirom na to da je od prvog dana mediji nisu štedeli Đina je u par navrata došla u situaciju da objavljene fotografije briše, tačnije one na kojima je sa bivšim momcima.

Pročitajte Harise, ja ne mogu više – Kako je Đina Džinović UNIŠTILA harmoniju u braku Meline i Harisa

Ćerka Harisa i Meline Džinović

Foto: Instagram

One, pak, na kojima je sama ili sa bratom Kanom ostavila je, dok svakodnevno ona deli niz slika na kojima pozira poput manekenke, te svi komentarišu da se ne zna da li je lepša ili zgodnija. Na Instagramu se mogu videti i Đinine aktivnosti, gde letuje, zimuje, koje noćne klubove posećuje, sa kim je sada u emotivnoj vezi i mnogo drugih porodičnih stvari koje su njeni roditelji tokom svih prethodnih godina strogo skrivali.

Pročitajte: Prvi veliki incident između Harisa i Meline na javnom mestu

Ćerka Harisa i Meline Džinović

Upravo od nje i to po prvi put šira javnost se mogla uveriti u to kako raskošna vila muzičara i dizajnerke izgleda. Ćerka Harisa i Meline Džinović slobodnija je u ophođenju sa pratiocima, nego što bi njeni roditelji to voleli, ipak kako je to ono što je raduje oni joj to više ni ne brane. Naprotiv, nastoje da njoj i bratu u svemu udovolje i razvesele ih kada god im se ukaže prilika.

Pročitajte Hit među estetskim zahvatima – Đina Džinović otkrila kako se rešila izraženih udubljenja na bokovima

Ćerka Harisa i Meline Džinović

Instagram

Novi dečko “krivac” za objavu na mrežama 

Svojevremeno oni su svojoj mezimici kupili psa, pomeranca, a danas je ona dobila još jednog vrlo sličnog i time se pohvalila na Instagramu rečenicom ” Moja nova beba“. Haris i Melina nisu imali gde osim da novog člana porodice raširenih ruku prihvate pišed Story  a čini se d aje njihovu nasledni u svemu tome podržao i njen navodni dečko…

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram