Prijatelji Harisa i Meline svet portal svet
Svet

May 19, 2022 15:00

By

Tata preko ovoga ne bi prešao: Haris Džinović ne krije svoje mišljenje o ćerkinoj popularnosti na Instagramu

Ćerka Harisa i Meline privlači mnogo pažnje na društvenim mrežama

Pevač Haris Džinović i kreatorka Melina Džinović ponosni su roditelji dvoje dece — sina Kana i ćerke Đine. Njihova mezimica u proteklom periodu postala je prava zvezda Instagrama, gde je prati više od 55.000 ljudi, a Đina je sve interesantnija medijima je ponosno pokazuje svoju lepotu, luksuz u kom uživa i ljubav prema svom dečku Andreju Đuriću.

Pročitajte: Srušili su kući na Dedinju i sad prave dvorac iz bajke: Ovako izgleda luksuzna vila od 2 miliona evra koju grade Haris i Melina Džinović!

Foto: Ata Images

Zato novinari koriste svaku priliku da pitaju Harisa Džinovića šta misli o ćerkinim objavama na internetu, a on je sada istakao da veruje da Đina ostaje u granicama dobrog ukusa.

Ona je lepa devojka, ne treba da se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge — rekao je pevač za “Avaz.”

Pročitajte: Haris Džinović slomljen: Sagradio luksuzni dom, a porodica se rastura

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

On je ranije u jednom intervjuu istakao da ne može da zabrani ćerki da koristi Instagram.

Provokacija ima raznih vrsta, ne mogu je sprečiti, mogu da kažem nešto pa da se posvađam sa njom. Najveća tragedija je što nam decu vaspitavaju upravo društvene mreže — rekao je tada Haris.

Pevač je sada dodao da je zadovoljan što mu priroda posla dozvoljava da se posveti supruzi i deci.

Sreća pa je moj posao takav da sam većinu vremena slobodan, nisu koncerti svakog dana. Drago mi je zbog toga i rado provodim vreme sa porodicom. Kao i svaki posao, neko radi od 8 do 16 pa se stigne uskladiti, pa tako i ja — objasnio je Džinović.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Ivan Vučićević