Tamna kosa Ilde Šaulić
Svet

June 5, 2023 10:15

By

Ema će biti starija sestra za primer: Ilda Šaulić podelila vesti zbog kojih je Goca zaplakala od sreće FOTO

Ćerka Ilde Šaulić, šestogodišnja Ema mamin je i tatin centar sveta, a i ponos. Šabanova unuka maštala je o tome da postane starija sestra. Njen san delili su i roditelji Bojan i Ilda, koji su se od gubitka drugog deteta veoma teško oporavili. Ipak, svega par godina kasnije, blagoslov je stigao u dom porodice Šaulić, a Emi se ostvario najveći san.

Pročitajte: Snovi se ostvaruju, posle izgubljene trudnoće Ilda Šaulić podelila najveću radost – Istina je, presrećna sam

Ćerka Ilde Šaulić

Foto: Ata images

Ema je pre nekoliko meseci naime i postala starija sestra kada joj je ujna Marina rodila preslatku devojčicu Manju. A da je u ovoj ulozi neverovatna, brižna i puna ljubavi, svedoče i fotografije koje objavljuje Marina sa puno ljubavi. Ildina naslednica koja će od septemra poći u prvi razred oduševljena je mlađoj sestricom, kojoj će tokom odrastanja biti izvanredan uzor.

Pročitajte: Ilda je za njenu smrt saznala u Švajcarskoj – Slomljena od tuge, suze krije iza tamnih naočara FOTO

Ćerka Ilde Šaulić

Podsetimo, Ilda i Bojan sa mezimicom živeli su do nedavno na dve adrese, u Srbiji i Americi gde Vučković ima razrađeni biznis. Ipak čini se da će od jeseni da se smeste u porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi jer Emine školske obaveze neće više dozvoljavati česta odsustva.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ivan Vučićević