ćerka isidore bjelice
Svet

15 Maja, 2022 19:00

Ćerka Isidore Bjelice rastužila javnost! O njenom potezu svi pričaju!

Ćerka pokojne spisateljice Isidore Bjelice, Vila Pajkić, nedavno je održala svoju prvu reviju na kojoj je pokazala neverovatan talenat za umetnost koji je imala od koga da nasledi.

Ćerka Isidore Bjelice otvorila dušu

– I dalje sam pod utiskom, nisam svesna šta se desilo. U petak je bila moja prva revija, odnela sam drugo mesto. Imala sam veliku pomoć kolega i prijatelja. Sam taj konkurs i najava su bili brzi, nisam htela previše da pričam o tome jer nisam imala vremena ni da razmišljam. Drago mi je što je spontano ispalo – priča Vila u emisiji „Premijera Vikend specijal“.

ćerka isidore bjelice

Foto: Printscreen

S obzirom na to da smo revije šešira zavoleli zahvaljujući Isidori koja je ovaj modni dodatak i sama rado nosila, Vila je  otkrila koliko joj je drago što nastavlja porodičnu tradiciju.

– Meni je drago što održavam tu tradiciju. Pogotovo što mi svi tamo govore da ličim na majku. Ona je razlog što sam zavolela modu, oduvek sam bila okružena modom. Sama ta činjenica da znam da bi bila ponosna je dovoljna. Mama bi mi rekla da radim šta me čini srećnom i budem u tome najbolja što mogu. Možda bi zamerila što nema neki šešir aksesoar, ali bila bi zadovoljna. Mislim da je brat najviše uživao, on mi je pomogao svaki detalj – kaže ćerka Isidore Bjelice i dodaje:

ćerka isidore bjelice

Foto: Printscreen

– Moj tata Nebojša ima svoje modne momente, tako da i on ima uticaj. Videćemo za šešire, neću sve da odajem. Punu podršku sam dobila, zahvalna sam. Zvali su me i mamini prijatelji, poruke nisu stale – zaključila je Vila Pajkić.

FOTO: Bojan Vuković