Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića
Svet

4 маја, 2022 22:00

Ivan Bosiljčić konačno pokazao ćerku: Upoznajte prelepu Ninu (FOTO)

Ćerka Ivana Bosiljčića je prava lepotica 

Poznati glumac Ivan Bosiljčić vreme uglavnom provodi radno, do nedavno je bio u Grčkoj gde je snimao film „Senoviti Mediteran“, posle nekog vremena mu se pridružila i supruga Jelena Tomašević, a sada se vratio u Beograd i provodi vreme sa ćerkicom Ninom.

Pročitajte: Jelena Tomašević otkrila ŠTA JE BRINE kod supruga!

Ćerka Ivana Bosiljčića – Ljubav prema knjigama od malih nogu

Bračni par Jelena i Ivan inače ne pokazuju ćerku Ninu, ali obožavaju da provode vreme s njom koje obavezno ovekoveče fotografijom. Na njihovim zajedničkim slikama vidi se da je ćerka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević već odrasla i da deli ista interesovanja kao i njeni roditelji. Među tim interesovanjima su i knjige koje inače, Ivan, kao glumac, obožava.

Pročitajte: Jelena Tomašević ide na vantelesnu oplodnju?! Bosiljčić je podržao i jedva čeka drugo dete!

Slika koju je Ivan podelio na društvenim mrežama rastopila je i natvrđa srca. U njihovoj zelenoj oazi mira su sedeli na travi i čitali knjige, a malena princeza uživala je u druženju s ocem, a trenutak je ovekovečila fotografijom mama Jelena.

– Bajke su više nego istinite; ne zbog toga što nam govore da zmajevi postoje, već zato što nam govore o tome da mogu biti pobeđeni. N.Gejman – napisao je Ivan na Instagramu i sve raznežio.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Ivan Vučićević