Memedović uživa bez posla
Svet

May 12, 2023 11:30

By

Jedan uvek ostaje oštećen: Ćerka Jovana Memedovića izabrala stranu nakon razvoda, istina boli FOTO

Ćerka Jovana Memedovića otkrila kako se slaže s majkom nakon razvoda

Pre gotovo decenije, tačnije 2014. godine, javnost je iznenadila vest da se voditelj i autor emisije “Sasvim priridno” Jovan Memedović razvodi od svoje dugogodišnje supruge Mirjane.

Pročitajte Ćerka Jovana Memedovića pokazala izabranika, ZET JE POZNAT (FOTO)

Ćerka Jovana Memedovića

Ata images

Iako svoju privatnost nekadašnji partneri nikada nisu eksponirali, upućeni tvrde da su bili veoma skladan par, a za njihov brak iz kojeg su na svet došli sin i ćerka Jovana Memedovića, kažu da je svojevremeno mogao poslužiti kao primer.

Pročitajte Razotkrivena veza Jovana Memedovića i mlađe koleginice – Voditelj ne krije ljubav, da li vam liči na njegovu bivšu FOTO

Ćerka Jovana Memedovića

Foto: ATA images

Ipak, do kraha je došlo u tišini, bez medijske pompe, a supružnici su se razišli u miru i bez grubih reči, prvenstveno zbog dece koja su im oboma prioritet.

Pravi razlozi njihovog razvoda otkriveni su relativno skoro, nije to bio nedostatak ljubavi kako su mnogi nagađali već je priroda posla poznatog voditelja i njegovo često odsustvo od kuće učinilo svoje i navodno dovelo do udaljavanja među partnerima.

Pročitajte Jovan Memedović u suzama zbog odlaska dragog bića

Ćerka Jovana Memedovića

ATA images

Uzimajući sve ovo u obzir, nametnulo se pitanje kakav su odnos njihova deca uspostavili sa roditeljima nakon razvoda. Budući da je ćerka Jovana Memedovića u neku ruku povukla na oca, bar kada je neizmerna ljubav prema prirodi u pitanju, jasno je da se njih dvoje odlično razumeju i slažu, pa se i u avanture neretko upuštaju zajedno.

Da je kao i sa ocem, prelepa Maša na sjajnoj relaciji i sa majkom Mirjanom, pokazala nam je upravo bivša supruga Jovana Memedovićeva jednom objavom na Instagramu u kojoj reči i emocije nije štedela.

Pročitajte Ostavio ju je a da nije ni trepnuo – Bivša žena Jovana Memedovića izgleda kao boginja FOTO 

– Radujem se svakog dana što te imam, ali ovaj dan uvek je nekako emotivan i poseban. Ostani drugačija i živi ono što osećaš. Majka voli – čestitala je ona mezimici rođendan uz zajedničku fotografiju. Pored toga što je svima stavila do znanja da sa ćerkom neguje odnos prepun ljubavi, mnogima je za oko zapalo da majka i ćerka deluju poput drugarica, pa su čak i stajlinge uskladile i oduševile javnost.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images