katarina grujić
Scandal

25 априла, 2022 16:37

Upoznajte Katju Gobeljić: Kaća Grujić pokazala ćerku lepoticu

Ćerka Kaće Grujić očarala javnost

Pevačica Kaća Grujić i fudbaler Marko Gobeljić krajem prošle godine postali su roditelji ćerkici Katji, čiji dolazak na svet je prvotimac Crvene Zvezde danima slavio.

Dani nakon Katjinog rođenja su, po rečima popularnog para, najsrećniji u njihovom životu, pa obje svaki trenutak koriste da provedu sa svojom mezimicom.

Ćerka Kaće Grujić je očeva kopija

Iako nije morala, pevačica se ubrzo nakon ćerkinog rođenja vratila poslu, jer su joj nedostajali nastupi. A, dok Kaća nastupa, tata Gobelja čuva ćerku.

katarina grujić i marko gobeljić

instagram printscreen

Toliko se radi i dobro zarađuje da mogu da priuštim mojoj ćerki i meni bukvalno sve što poželimo. Kada nastupam ćerku čuva uglavnom Marko, moja mama ili dadilja. Katja je samo učvrstila naš odnos. Marko je divna osoba, a sada imamo i divan odnos. Uvek smo se poštovali – rekla je Kaća nedavno za Kurir i priznala da priželjkuje sina.

katarina grujić

Pročitajte: Ćerka Kaće Grujić dobila sobu iz Italije, Gobelja iskeširao ogromnu svotu novca!

Svi kažu da Katja liči na Marka, a ja sam molila Boga samo da ima plave oči na njega. I ima plave oči na njega, i kažu da liči na njega. Mora da odraste, pa će možda ličiti i na mamu. Priželjkujem bebu. Katja je tatina mezimica, pa kažem, moram ja da sebi rodim jednog sina – rekla je pevačica.

katarina grujić

instagram printscreen

Iako je do sada ćerku skrivala od očiju javnosti, Katja je odlučila da sa svojim pratiocima na Instagramu pokaže kako izgleda njena lepotica.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SCANDAL

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN