Sestre Kovač
Svet

September 19, 2022 19:30

By

Crnilo sahrane Kornelija Kovača: Kristina neutešna napisala pismo koje svi komentarišu, evo šta je rekla o sestri Aleksandri

Ćerka Kristine Kovač pokazala izuzetnu zrelost u dramatičnom trenutku 

Tuga Kristine Kovač za ocem ne može se meriti ni sa čim što je kantautorka za života doživela, mada je mlada ostala bez majke Spomenke. Dodatnom bolu pevačice i nekadašnje članice grupe “K2” doprinelo je to što se pre više godina odselila iz Srbije, te sa ocem dok je bio bolestan nije bila u komunikaciji koju je priželjkivala, a tu je i neverovatna patnja zbog lošeg odnosa sa sestrama Aleksandrom i Anjom, koje bi trebalo da su joj sada najveća podrška.

Pročitajte: Rešena, uzbuđena, odlučna i prestravljena – Kristina Kovač na godišnjicu objavila vesti o rastanku

Sahrana Kornelija Kovača

Foto: Rajko Ristić

Ćerka Kristine Kovač – Mamina velika podrška 

S tim u vezi, a nakon što je omiljenog roditelja ispratila na večni počinak u Aleju zaslužnih građana Kristina se oglasila na društvenim mrežama objavom fotografije crne ovce uz potresnu poruku:

– Ovo ružno pače/crna ovca samo želi da se ovaj, sve samo ne Zlatni, dan završi. U meni više nema suza, barem ne do jutra – napisala je srednja ćerka Kornelija Kovača, pa objasnila da je uprkos lošem odnosu sa sestrama na dan sahrane uspela da ostane prisebna a sve zahvaljujući suprugu i naslednici Tari Perović, piše “Story!”

Pročitajte:  Ćerka Kristine Kovač doživela prelepo iznenađenje, svi komentarišu jedno (FOTO)

Sahrana Kornelija Kovača

Foto: Rajko Ristić

– Bez njih dvoje, nisam sigurna kako bih preživela jučerašnji dan. Moje dete je pokazalo neverovatnu zrelost, veću od mnogih odraslih u ovoj situaciji, i na to sam strašno ponosna. A na njenoj ruci u mojoj sam zahvalna do neba. D. mi je, kao i uvek od kad se volimo, čuvao leđa i bio stamena, nepokolebljiva podrška. Njih dvoje znaju sve o meni i izneli su me kroz crnilo jučerašnjeg dana. Moja porodica, ljudi koji me vole, razumeju i neguju – zaključila je.

Tuga Kristine Kovač velika je, ali njeni najmiliji učiniće sve kako bi joj zalečili rane i vratili joj osmeh na lice.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images