Ćerka Merime Njegomir
POTRESNO

9 Novembra, 2022 14:25

Suzama nema kraja, teška borba ćerke Merime Njegomir: Osedela sam u jednom danu

Ćerka Merime Njegomir ne prestaje da tuguje za majkom

Uskoro će godinu dana od smrti dive narodne muzike, Merime Njegomir, koja bi da nas nije prerano napustila, danas proslavila 69. rođendan.

Pevačica je, kako kaže njena ćerka Ljubica, bila dete u duši, pa je svake godine zajedno sa decom i unucima, za svoj rođendan duvala svećice.

Pročitajte: Ćerka Merime Njegomir otkrila – Mama je umrla zbog greške lekara

Ata images

– Prošle godine ja za rođendan bila u bolnici. Donela sam joj parče torte i stavila svećicu da duva, nije htela, ali sam je nagovorila. Rekla sam joj da ćemo sledeće godine napraviti veliku žurku kada ozdravi. Posle smo u bolnici pričale i čula sam da se medicinska sestra rasplakala. Nisam tada bila svesna zbog čega. I dalje mi ne ulazi u glavu da se sve to desilo. Jurila sam kao sumanuta na sve strane da ona ozdravi – istakla je Ljubica, koja se i danas bori sa činjenicom da njene majke više nema.

Pročitajte: Sestra otkrila kakva je bila Merima Njegomir – Podmetali su joj nogu, novac je nije zanimo

Printscreen

– Svi smo još u šoku. Mamina smrt nas je sve potpuno devastirala. Ja sam posle mamine smrti dva meseca bila potpuno neupotrebljiva. Osedela sam preko noći, iako kod mene niko nije sed u porodici. Dan posle njene smrti, kada sam se pogledala u ogledalo ja sam bila seda. Moj mozak je u početku pokušavao da odbija da nje nema, da je umrla pevačica Merima Njegomir, a ne moja mama. Vremenom sam postala svesna i onda sam svakodnevno počela da mislim na nju. Ništa više nije isto, ništa nema istu sreću kad znam da ne mogu da joj javim kada mi se desi nešto lepo – rekla je kroz suze ćerka Merime Njegomir.

Ćerka Merime Njegomir kreirala tortu posvećenu majci

Iako je ekonomista po struci, Ljubica, ćerka Merime Njegomir, pre šest godina odlučila je da se posveti drugom poslu, otvorila je radionicu za torte pod nazivom „Njegomir torte“.

Pročitajte: Bilo me je sramota što mi je mama Merima Njegomir – Jeziva ispovest naslednice ledi krv u žilama 

Printscreen

– Moja mama je volela grilijaš tortu i još dve drugačijeg ukusa i ja sad pokušavam da spojim te ukuse i napravim tortu koja će se zvati Merima. Već šest meseci radim na tome i nadam se da će uskoro biti gotova – rekla je Ljubica za Kurir televiziju.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje